Life

Ramona Păuleanu, noi detalii despre rolul de mămică. Când va reveni la TV?

Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare de la Protv, a oferit noi detalii despre cum e să fii mamă de gemeni. Jurnalista a dezvăluit și când are de gând să revină în TV.
29.08.2022 | 16:30
Ramona Pauleanu noi detalii despre rolul de mamica Cand va reveni la TV
Ramona Păuleanu a devenit anul trecut mamă de gemeni. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare meteo de la Protv, a mărturisit cum se mai simte, după ce anul trecut, în aprilie, a născut prematur gemeni, iar unul dintre ei a avut nevoie de spitalizare, din cauza unei bacterii.

Ramona Păuleanu, noi detalii despre gemenii săi: ”Acum sunt perfect, sunt fericită. Cei mici sunt bine”

Ramona Păuleanu spune că în prezent este mai bine, chiar fericită, asemeni copiilor ei. Își dorește să reintre în viața socială și se bucură mai ales de băiețelul său, Luca, pentru că a început să facă primii pași, de unul singur.

ADVERTISEMENT

”Acum sunt perfect, sunt fericită. Cei mici sunt bine că dacă ei nu erau bine nu eram nici eu.

Îmi e dor să fac și altceva decât „mămiceala” asta, care este foarte grea de altfel. Trebuie să fac cumva să reintru în viața asta socială.

Dar, deocamdată vreau să mă bucur de ăștia doi ani care nu se vor mai întoarce niciodată și toate la timpul lor. Alexandra fuge, e foarte avansată iar Luca face abia primii pași singur și e deja o chestiune de săptămâni să meargă singur”, a detaliat Ramona Păuleanu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Când vrea Ramona Păuleanu să se întoarcă în TV

Faptul că fetița și băiețelul ei sunt bine a determinat-o pe Ramona Păuleanu să readopte un stil de viață sănătos. Vrea ca până în aprilie să revină la o siluetă de invidiat, deoarece își dorește să se întoarcă în televiziune.

În prezent, jurnalista face sport și este atentă la alimentație. O zi pe săptămână, duminica, își permite să trișeze.

ADVERTISEMENT

”(…) Dar acum că ei sunt bine am început să am grijă și de mine. Vreau să revin în aprilie cu un corp cât de cât slab. Sunt după dietă…”, a mai spus Ramona Păuleanu pentru sursa menționată.

De altfel, până să reapară pe micile ecrane, Ramona Păuleanu se ocupă de afaceri în domeniul imobiliar, alături de soțul său, avocatul Adrian Cuculis. Jurnalista a precizat că nu se pricepe foarte bine, dar cunoaște informații despre construcții, care îi sunt utile.

ADVERTISEMENT

” (…) Nu îmi este străin. Bineînțeles că dacă vrei să faci ceva înveți orice”, a mai transmis Ramona Păuleanu.

ADVERTISEMENT
Tags: