Life

Ramona și Monica Gabor, în doliu. Tatăl vedetelor a murit în urma unui infarct

26.06.2020 | 15:30
Ramona si Monica Gabor in doliu Tatal vedetelor a murit in urma unui infarct
Ramona și Monica Gabor, în doliu. Tatăl vedetelor a murit în urma unui infarct. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Ramona și Monica Gabor trec prin momente cumplite după ce singurul părinte pe care îl mai aveau în viață a murit. Emil Gabor, tatăl celor două vedete care locuiesc de ani buni în străinătate, a plecat la Ceruri în urmă cu două zile.

Vestea tragică a fost dată publicității abia astăzi, 26 iunie, bărbatul fiind condus deja pe ultimul drum. Primele informații au arătat că tatăl Monicăi și Ramonăi Gabor a suferit un infarct, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Emil Gabor se confrunta de ceva vreme cu probleme de sănătate, însă moartea sa a venit în mod fulgerător. Se pare că acesta a suferit un infarct în casa din Bacău în care locuia cu încă o persoană.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și Ramonăi, a murit. Fetele nu au venit la înmormântare

Emil Gabor a locuit într-o casă modestă din Bacău după ce s-a despărțit de mama fetelor sale, Veronica Bulai, acesta murind în urmă cu aproape 7 ani după ce i-a căzut o piatră în cap la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, bărbatul era măcinat de bolile de care suferea, dar și din cauza datoriilor pe care le acumulase, circa 9.000 de euro. Recent, Emil Gabor a fost executat silit, celebrele sale fiice, Monica și Ramona, nefăcând nimic pentru a-l ajuta în acest sens.

Potrivit sursei citate mai devreme tatăl celor două vedete a fost deja înmormântat, însă acestea nu au venit în țară pentru a-și lua rămas bun de la părintele lor, cel mai probabil din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Singura care l-a condus pe ultimul drum a fost Alina, fiica care locuiește la Bacău și se ocupă de creșterea celor doi copii. O altă persoană care a luat parte la înmormântare a fost sora bărbatului.

Emil Gabor suferea din cauza depărtării de fiicele sale

Emil Gabor se topea de dorul fiicelor sale, Ramona și Monica Gabor, care nu mai locuiesc de mult în țară. Monica și-a refăcut viața după divorțul de Irinel Columbeanu tocmai în Statele Unite ale Americii unde se pare că s-a și căsătorit cu Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nici Ramona Gabor nu era prea aproape de părintele ei. Frumoasa vedetă s-a mutat la rândul ei în Dubai unde duce o viață de lux, singura care îi mai purta grija lui Emil Gabor fiind Alina.

„Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să-i ții lângă tine, că n-ai cum.

Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, mărturisea Emil Gabor în urmă cu câteva luni, mai arată sursa citată.

 

 

 

ADVERTISEMENT