Sergio Ramos a reacționat după ce Lopetegui a fost demis de la națională înainte de Mondial

Claudiu Surmei   
in CM 2018
13/06/2018, 18:01
Sergio Ramos a reacționat după ce Lopetegui a fost demis de la națională înainte de Mondial GALERIE FOTO
Sergio Ramos își mobilizează colegii după demiterea lui Lopetegui

Tehnicianul Julen Lopetegui a fost dat afară de la echipa națională a Spaniei, după ce a semnat un contract cu Real Madrid. Sergio Ramos a reacționat printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Fundașul spaniol încearcă să își mobilizeze coechipierii pentru a nu lăsa demiterea lui Lopetegui să le afecteze evoluția de la Campionatul Mondial.

Este tensiune maximă la naționala Spaniei, după ce Julen Lopetegui a fost demis. Mulți componenți din lotul Spaniei s-au opus demiterii, însă decizia a fost luată în cele din urmă de Federația Spaniolă. Lopetegui a fost înlocuit cu Fernando Hierro. Situația fără precedent, în care un antrenor este demis cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial, poate destabiliza jucătorii și prestația acestora. De aceea Sergio Ramos s-a gândit să își mobilizeze coechipierii și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Sergio Ramos încearcă să își mobilizeze coechipierii după plecarea lui Julen Lopetegui

“Noi suntem naţionala, reprezentăm o echipă, culorile, suporterii, o ţară. Responsabilitatea şi angajamentul sunt cu voi şi pentru voi. Ieri, azi, mâine, împreună: Hai, Spania!”, este mesajul postat de Ramos pe Twitter.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×