Sergio Ramos, greşeală copilărească în meciul cu Juventus!

Filon Stan   
in Fotbal international
12/04/2018, 13:23
Sergio Ramos, greşeală copilărească în meciul cu Juventus!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Greşeală fantastică pentru căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos! După ce a absentat de la meciul cu Juventus din cauza cartonaşelor galbene, Ramos poate fi suspendat pentru încă o partidă, dintr-un motiv pueril. Ramos s-a dus pe banca de rezerve pe finalul partidei cu Juventus, lucru care îi era interzis! Arbitrul a sesizat acest lucru şi l-a trecut în raport astfel că Sergio Ramos are toate şansele să primească o nouă suspendare de un meci, anunţă AS!

Real Madrid a reuşit cu multe emoţii să o elimine pe Juventus în sferturile Champions League. Deşi a câştigat în Italia cu 3-0, Real s-a văzut egalată la general dupa 3 reuşite ale lui Juventus pe Bernabeu. La ultima fază a meciului, în minutul 90+7, arbitrul Michael Oliver a acordat penalty la o intervenţie a lui Benatia asupra lui Lucas Vasquez iar Cristiano Ronaldo a transformat penalty-ul.

Cei de la Real Madrid nu l-au informat pe Sergio Ramos că nu are voie să stea pe bancă sau să meargă la vestiar la partida cu Juventus iar antrenorul italienilor, Max Allegri, i-a reproşat lui Ramos după partidă acest lucru.

 

Închide ×