Fotbal international

Anunţul zilei în Spania. Ce au decis Ramos, Pique şi Busquets în privinţa echipei naţionale!

Sergio Ramos, Gerard Pique şi Sergio Busquets au anunţat, conform informaţiilor apărute în Marca, că în eventualitatea în care Maria Jose Claramunt va demisă din funcţia de director al...
20.10.2017 | 14:18
Anuntul zilei in Spania Ce au decis Ramos Pique si Busquets in privinta echipei nationale
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, Gerard Pique şi Sergio Busquets au anunţat, conform informaţiilor apărute în Marca, că în eventualitatea în care Maria Jose Claramunt va demisă din funcţia de director al primei reprezentative spaniole de fotbal, cei trei se vor retrage de la echipa naţională. Maria Jose Claramunt se pare că a fost îndepărtată deja oficial încă de joi de către preşedintele Juan Luis Larrea, cel care i-a luat locul în fruntea fotbalului spaniol lui Angel Maria Villar, însă cel puţin până acum vedetele nu au luat o decizie oficială cu privire la viitorul lor.

Fotbaliştii spanioli se pare că au aflat de demiterea a Mariei Jose Claramunt chiar înaintea meciului cu Lichtenstein, disputat pe cinci septembrie, deşi Sergio Ramos a fost întrebat de către jurnaliştii iberici despre acest subiect cu trei zile înainte, la finalul meciului cu Italia:  ”Cred că ar fi în interesul nostru ca ea să rămână”, a răspuns căpitanul Realului şi al naţionalei.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos o apără pe fiica lui Pepe Claramunt

Jose Maria a început să lucreze în cadrul Federaţiei ca director de marketing, fiind promovată ca şi director al echipei naţionale. Fiica lui Pepe Claramunt, fostul jucător al Valenciei şi internaţional spaniol, are o relaţie excelentă cu jucătorii selecţionaţi la echipa naţională, acesta fiind motivul pentru care Ramos, Pique şi Busquets nu sunt de acord cu noua decizie.

Şefii fotbalului spaniol vor să îl pună pe Fernando Hierro, fostul căpitan al naţionalei şi al celor de la Real Madrid, în locul lui Claramunt. Cel puţin până în acest moment, vedetele Spaniei nu au anunţat oficial o eventuală retragere, însă este ştiut faptul că Gerard Pique îşi doreşte să se retragă după turneul final din 2018.

ADVERTISEMENT