Fotbal international

Ramsey poate pleca de la Arsenal. Ce cluburi îl vor pe galezul “tunarilor”

18.05.2018 | 08:37
Ramsey poate pleca de la Arsenal. Ce cluburi îl vor pe galezul
Aaron Ramsey ar putea pleca de la Arsenal. Este dorit de Juventus Torino
ADVERTISEMENT

Aaron Ramsey ar putea pleca de la Arsenal în această vară. Galezul intră în ultimul an de contract, este dorit de mai multe cluburi puternice din Europa și ar putea fi vândut dacă “tunarii” primesc o ofertă convenabilă.

Mijlocașul galez ar fi dispus să rămână în continuare la Arsenal dacă i se va oferi un nou contract. Reprezentanții clubului au discutat recent cu impresarul jucătorului, dar discuțiile nu au avut niciun rezultat. Cotat la 45 de milioane de euro, Ramsey s-ar putea despărți de Arsenal dacă va fi ofertat.

ADVERTISEMENT

În prezent câștigă 115 mii de euro pe săptămână, dar a văzut sumele mult mai mari pentru care au semnat colegii lui, Ozil, Aubameyang și Mkhitaryan.

Ramsey poate pleca de la Arsenal

În vârstă de 27 de ani, Aaron Ramsey știe că mai multe cluburi importante din Europa sunt interesate de serviciile lui. Primii care au pus tunurile pe mijlocașul lui Arsenal au fost campionii italiei. Juventus ar fi vrut să îl aducă liber de contract în 2019, dar este posibil să grăbească lucrurile și să înainteze o sumă clubului londonez. În același timp, galezul este dorit de Mourinho la Manchester United. Și Chelsea este interesată de jucătorul “tunarilor”, așa că Ramsey poate analiza mai multe oferte înainte de a pleca de la Arsenal.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri