Sport

Randers – CFR Cluj 2-1. Un nou rezultat rușinos pentru campioana României. Termină pe ultimul loc grupa de Conference League. Video

Campioana CFR Cluj nu mai are nicio șansă de calificare în faza următoare a Conference League după o nouă înfrângere suferită în deplasare cu Randers, scor 1-2
25.11.2021 | 23:43
Randers  CFR Cluj 21 Un nou rezultat rusinos pentru campioana Romaniei Termina pe ultimul loc grupa de Conference League Video
ADVERTISEMENT
25-11-2021
22:07

CFR Cluj nu mai are nicio șansă de calificare în faza următoare a Conference League

Chiar dacă a beneficiat de ajutorul lui AZ Alkmaar, care a terminat la egalitate (1-1) meciul din deplasare cu Jablonec, CFR Cluj nu mai are nicio șansă de calificare în faza eliminatorie a Conference League, deoarece a pierdut partida cu Randers. Pentru a mai avea șanse de a merge mai departe, clujenii trebuiau să câștige obligatoriu în Danemarca, însă jocul echipei lui Dan Petrescu s-a ridicat rareori la nivelul adversarei.

În urma acestui nou eșec rușinos, CFR Cluj și-a asigurat matematic ultimul loc în Grupa D, indiferent de rezultatul din ultima etapă cu Jablonec, pe teren propriu.

25-11-2021
19:56

Randers - CFR Cluj 2-1 (Kamara 68, Piesinger 74 / Deac 72)

Vezi meciul aici.

Min. 84: Ultimele schimbări la CFR Cluj. Păun și Boateng au fost înlocuiți de Costache și Rodriguez.

Min. 74: GOOOL RANDERS! Piesinger înscrie cu un șut din lovitură liberă de la peste 25 de metri, profitând și de intervenția târzie a lui Bălgrădean.

Min. 72: GOOOL CFR CLUJ! Deac înscrie cu capul de la 7-8 metri, după o centrare a lui Susic.

Min. 71: Manea și Debeljuh sunt înlocuiți de Susic și Alibec.

Min. 68: GOOOL RANDERS! Centrare de pe partea stânga, Camora respinge greșit până la Kamara, care reia în plasă de pe 6 metri.

Min. 56: Deac centrează din lovitură liberă, iar portarul Carlgren respinge in extremis corner.

Min. 52: Tibbling scapă singur cu Bălgrădean, dar șutează în plasa laterală.

Min. 46: Sigurjonsson intră în locul lui Bordeianu la CFR Cluj.

Min. 45: Final de primă repriză. După un început mai bun al clujenilor, gazdele au pus stăpânire pe meci și au ratat o sumedenie de ocazii în partea a doua a reprizei.

Min. 36: Burcă respinge din aproprierea liniei porții lovitura de cap a lui Kopplin.

Min. 35: Același Ankersen șutează periculos, dar Bălgrădean reușește să respingă în corner.

Min. 32: Pătrundere excelentă a lui Ankersen în careu, care șutează din unghi în plasa laterală.

Min. 8: Șutul lui Omrani de la marginea careului mare trece puțin pe lângă poartă.

Min. 2: Început în forță al campioanei României, care și-a împins adversara în propria jumătate de teren. Camora are prima ocazie mare de gol, însă centrarea sa este deviată de un fundaș și lovește transversala.

Min. 1: A început partida.

25-11-2021
18:34

Echipele de start Randers - CFR Cluj

  • Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Johnsen, Lauenborg, Ankersen – Egho, F. Bundgaard. Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Enggard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara. Antrenor: Thomas Thomasberg
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun. Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Randers  – CFR Cluj are loc joi, 25 noiembrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 5-a din grupa D a nou înfiinţatei competiţii europene intercluburi, Conference League. Înaintea acestui meci, danezii au 4 puncte şi ocupă locul 3, iar ardelenii cu un singur punct sunt pe 4, adică ultima poziţie, dar păstrează încă şanse la locul 2.

Unde se joacă meciul Randers – CFR Cluj

Confruntarea Randers – CFR Cluj se dispută joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00, pe stadionul „Cepheus Park Randers”, capacitate 10.300 locuri, denumire pe care o va purta până în 2022, când se va încheia parteneriatul pe trei ani cu firma care a dat numele arenei şi se va face o nouă licitaţie pentru numele stadionului pe durata altor trei ani.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca fără restricţiile existente până la 1 decembrie în sportul românesc. Dar, evident, în tribune nu vor putea lua loc decât fanii care pot prezenta certificatul verde de vaccinare completă sau de trecere prin boală.

Cine transmite la TV partida Randers – CFR Cluj

Partida Randers – CFR Cluj se joacă joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00 pe „Cepheus Park” din localitatea daneză cu acelaşi nume situată în zona estică a Peninsulei Iutlanda, în etapa a 5-a din grupa D a Conference League şi va fi transmisă pe micile ecrane în direct şi în exclusivitate pe canalul PRO X. O mai puteţi viziona şi dacă veţi accesa site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru clujeni, la Randers îi aşteaptă o vreme destul de potrivnică fotbalului, cu un timp ploios şi rece, precipitaţiile urmând a se întinde pe durata a minim trei zile, cu temperatură maximă a zilei până la 7 grade, deci în jur de 2 grade la ora jocului. Care va fi condus de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe Donald Robertson. Acesta a mai arbitrat-o pe CFR Cluj în 2018 în turul preliminar al Champions League, în returul de la Malmo, încheiat la egalitate, 1-1, ardelenii pierzând calificarea pentru că la Cluj a fost 0-1.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Randers – CFR Cluj

Dan Petrescu poate răsufla uşurat din punctul de vedere al absenţelor din lot. După foarte multă vreme, poate trimite pe teren aproape toţi jucătorii pe care îi vede potriviţi pentru formula de start a unui meci atipic pentru tactica sa, în care trebuie să fie mult mai ofensiv, pentru că doar victoria e cea care contează. Singurul absent va fi Claudiu Petrila, care nu a fost recuperat după o accidentare.

ADVERTISEMENT

În schimb, în tabăra daneză parcă a bătut taifunul, pentru că antrenorul Thomas Thomasberg se confruntă cu serioase probleme de lot. Brock-Madsen, Egho, Graves, Hameshoy-Mistrati, Kehinde şi Kabongo sunt accidentaţi în timp ce Odey a văzut roşu cu Jablonec.

Echipele probabile la Randers – CFR Cluj

  • Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Johnsen, Lauenborg, Ankersen – F. Bundgaard, Kamara. Antrenor: Thomas Thomasberg
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Graovac, Camora – Culio, Bordeianu, Deac – Omrani, Alibec, Costache. Antrenor: Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj sunt neplătiţi de luni de zile

Situaţia la Cluj se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de mai bine de două luni şi s-a sperat mult că o eventuală calificare măcar în play-off-ul Conference League, unde merg echipele de pe locul 2 şi locul 3 din grupele Europa ar putea aduce baniisalvatori în conturile clubului.

Însă CFR a mers prost şi are un singur punct, fiind obligată acum să câştige ultimele două partide, în Danemarca şi acasă cu Jablonec şi să spere şi în ajutorul lui Alkmaar, care să nu piardă partida din Cehia. Drept urmare situaţia e tot mai tensionată şi şansele de redresare prea curând nu se întrezăresc, plata datoriilor faţă de jucătoridepinzând de rezultatul din Danemarca.

Cote la pariuri pentru jocul Randers – CFR Cluj

Cotele acordate de casele de pariuri la acest meci sunt destul de echilibrate, poate şi ca urmare a faptului că Randers are destui jucători care nu pot evolua. Danezii au primit 2,25 pentru victorie în timp ce românii au 3,35 iar un gol înscris de ei valorează 1,45.

Deşi, conform obiceiului, Dan Petrescu a ridicat în slăvi adversarul la conferinţa de presă, Randers va trebui să găsească soluţii, care pot fi mai puţin viabile, pentru faptul că patru dintre titularii din meciul de la Cluj nu vor juca plus un alt jucător intrat pe parcurs. Doar austriacul Egho a fost rezervă fără a intra la partida din Gruia.

ADVERTISEMENT