Life

Randi, declarație neașteptată despre alăptatul în public: „Am o problemă”

Randi a făcut o declarație neașteptată despre alăptatul în public, unul dintre subiectele care generează des dispute în România.
28.06.2021 | 12:20
Randi declaratie neasteptata despre alaptatul in public Am o problema
Randi, fost membru al trupei Morandi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul Randi a abordat acest subiect tabu pentru foarte mulți români aflându-se în vacanță în Pisa, Italia. Acolo a văzut pe stradă o femeie care alăpta și nu s-a putut abține să spună ce crede despre asta.

Artistul a declarat pe contul său de Instagram că nu este împotriva alăptatului în public, dar are o mare problemă atunci când se lovește de această situație.

ADVERTISEMENT

Andrei Ropcea a spus că nu se poate abține să nu se uite atunci când vede o femeie care își hrănește bebelușul în public.

Randi nu-și poate lua ochii de la mămicile care alăptează în public

„Pot să spun că nu am absolut nimic cu alăptatul în public. Ba chiar îmi place alăptatul în public, dar am o problemă. Nu pot să nu mă uit. Bă, nu pot, îmi pare rău. Spuneți-mi că sunt păcătos, spuneți-mi ce vreți, dar nu pot. 

ADVERTISEMENT

Voi rezistați, bărbați? A fost un botez și o domnișoară drăguță alăpta. Voi mă înțelegeți, nu?”, a spus Randi pe Instastory râzând.

A mutat apoi cadrul de filmare către biserica unde a avut loc respectivul botez din Pisa unde a văzut-o pe respectiva tânără alăptând.

ADVERTISEMENT

Fostul membru al trupei MoRandi a depășit acest subiect după ce a întrebat-o pe nepoțica lui ce părere are despre alăptat, aceasta spunându-i că  i se pare normal ca bebelușii să fie hrăniți astfel dacă le este foame.

randi
Randi, vacanță în Italia. Artistul le-a arătat fanilor vederea pe care o are din locul în care s-a cazat, în Pisa. Foto: Instagram

Cântărețul se află în vacanță în Italia

Cântărețul le-a împărtășit fanilor și alte impresii din vacanța pe care o petrece în Italia. Acesta s-a cazta într-un loc pe care mulți l-ar invidia, prezentând câteva imagini cu vederea de la balcon.

ADVERTISEMENT

Muzicianul are o reclamație de făcut. În clădirile istorice unde turiștii se pot caza lipsesc lifturile, iar asta l-a dat gata pentru că a trebuit să își care bagajele pe scări.

Randi a petrecut seara într-o piață, la o terasă, savurând din atmosfera specifică orașelor italiene într-o zi de vară.

Artistul a devenit din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde postează destul de des filmulețe și fotografii cu activitățile sale ce nu au legătură neapărat cu muzica.

Andrei Ropcea are peste 100.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare și, probabil că postările dese pe care le face prezentându-le publicului cum arată omul din spatele artistului fac parte dintr-o strategie de a-și crește numărul de fani din mediul online.

 

ADVERTISEMENT
Tags: