ADVERTISEMENT
Life

Randi, declarație neașteptată despre alăptatul în public: „Am o problemă”

Randi a făcut o declarație neașteptată despre alăptatul în public, unul dintre subiectele care generează des dispute în România.
Autor: Dan Suta | 28.06.2021 | 12:20
Randi, declarație neașteptată despre alăptatul în public: „Am o problemă”
Randi, fost membru al trupei Morandi. Foto: Instagram

Cântărețul Randi a abordat acest subiect tabu pentru foarte mulți români aflându-se în vacanță în Pisa, Italia. Acolo a văzut pe stradă o femeie care alăpta și nu s-a putut abține să spună ce crede despre asta.

ADVERTISEMENT

Artistul a declarat pe contul său de Instagram că nu este împotriva alăptatului în public, dar are o mare problemă atunci când se lovește de această situație.

Andrei Ropcea a spus că nu se poate abține să nu se uite atunci când vede o femeie care își hrănește bebelușul în public.

ADVERTISEMENT

Randi nu-și poate lua ochii de la mămicile care alăptează în public

„Pot să spun că nu am absolut nimic cu alăptatul în public. Ba chiar îmi place alăptatul în public, dar am o problemă. Nu pot să nu mă uit. Bă, nu pot, îmi pare rău. Spuneți-mi că sunt păcătos, spuneți-mi ce vreți, dar nu pot. 

Voi rezistați, bărbați? A fost un botez și o domnișoară drăguță alăpta. Voi mă înțelegeți, nu?”, a spus Randi pe Instastory râzând.

ADVERTISEMENT

A mutat apoi cadrul de filmare către biserica unde a avut loc respectivul botez din Pisa unde a văzut-o pe respectiva tânără alăptând.

Fostul membru al trupei MoRandi a depășit acest subiect după ce a întrebat-o pe nepoțica lui ce părere are despre alăptat, aceasta spunându-i că  i se pare normal ca bebelușii să fie hrăniți astfel dacă le este foame.

ADVERTISEMENT
randi
Randi, vacanță în Italia. Artistul le-a arătat fanilor vederea pe care o are din locul în care s-a cazat, în Pisa. Foto: Instagram

Cântărețul se află în vacanță în Italia

Cântărețul le-a împărtășit fanilor și alte impresii din vacanța pe care o petrece în Italia. Acesta s-a cazta într-un loc pe care mulți l-ar invidia, prezentând câteva imagini cu vederea de la balcon.

Muzicianul are o reclamație de făcut. În clădirile istorice unde turiștii se pot caza lipsesc lifturile, iar asta l-a dat gata pentru că a trebuit să își care bagajele pe scări.

ADVERTISEMENT

Randi a petrecut seara într-o piață, la o terasă, savurând din atmosfera specifică orașelor italiene într-o zi de vară.

Artistul a devenit din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde postează destul de des filmulețe și fotografii cu activitățile sale ce nu au legătură neapărat cu muzica.

ADVERTISEMENT

Andrei Ropcea are peste 100.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare și, probabil că postările dese pe care le face prezentându-le publicului cum arată omul din spatele artistului fac parte dintr-o strategie de a-și crește numărul de fani din mediul online.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!