Life

Randi i-a persiflat pe influencerii din România pentru că n-au putut face bani din Instagram timp de 7 ore: „Mi se scutură mintea”

Randi i-a luat la bani mărunți pe influencerii din România în urma blackout-ului rețelelor de socializare de ieri.
05.10.2021 | 17:16
Randi ia persiflat pe influencerii din Romania pentru ca nau putut face bani din Instagram timp de 7 ore Mi se scutura mintea
Randi, cântăreț de muzică pop-dance. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul Randi a ținut să facă mișto de influencerii de pe Instagram din România în urma picajului de ieri, care a durat 7 ore.

Artistul susține că nu a fost afectat de dispariția marilor rețele de comunicare, căci activitatea lui nu depinde exclusiv de acestea.

ADVERTISEMENT

Andrei Ropcea a spus că nici nu vrea să știe ce a fost în sufletul vedetelor care depind de Instagram, care timp de 7 ore nu au putut să promoveze produsele pentru a face un ban.

Randi, ironii către influencerii din România după blackout-ul de ieri

„Să fiu sincer, nici nu vreau să mă gândesc, pentru că acest gând îmi scutură mintea… Nici nu vreau să mă gândesc ce au simțit acei 7 milioane de influenceri de la noi din țară ieri.

ADVERTISEMENT

Nici nu vreau să știu oroarea și groaza care i-au făcut să se simtă mici, mici, mici”, a spus Randi pe Instastory.

Ca o glumă, cântărețul a completat că baza nu este niciuna dintre cele trei rețele care au picat, ci un anumit site de filme pentru adulți pe care, din motive lesne de înțeles, nu îl putem nominaliza aici.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a folosit TikTok pentru a comunica cu fanii. Către platforma chinezească au migrat foarte multe vedete în ultima perioadă. Spre deosebire de alte țări din Occident unde Twitter este mai popular, la noi rețeaua unde Facebook a făcut anunțul despre picaj nu are prea mulți adepți.

randi
Randi le-a ”plâns de milă” influencerilor din România

Cântărețul a scos de curând o nouă melodie

În afara clipurilor pe care Andrei Ropcea le pune în mediul online, fostul membru al trupei Morandi se ocupă serios de cariera sa muzicală.

ADVERTISEMENT

Randi și-a creat propria casă de producție muzicală. Recent, artistul a scos videoclipul piesei „Etajul noi”. Noul său produs muzical lansat în urmă cu 6 zile a strâns până la această oră 182.000 de vizualizări pe Youtube.

„Am impresia că piesa asta o să ne creeze dependență multora, toamna asta 💯🔥🔥😌; Iubesc melodia! Te iubesc! Te pup dulce! Mult succes în continuare; Îmi place foarte mult pisea. Felicitări”, sunt câteva dintre comentariile primite de artist de la fanii săi la videoclipul noii sale melodii.

Randi a lansat de-a lungul anilor o serie de hituri. Cea mai de succes perioadă a sa a fost în perioada Morandi. Cântărețul a reușit să dovedească faptul că poate face performanță și ca artist solo.

„Ochii ăia verzi” și „Prietena ta” sunt două dintre cele mai ascultate piese ale lui Randi de când nu mai cântă împreună cu Marius Moga.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: