Life

Randi își caută marea dragoste. “Nu am mai fost îndrăgostit de mult”

Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Dacă pe plan profesional totul îi merge de minune, pe plan sentimental nu a avut foarte mult noroc.
10.09.2021 | 11:36
Randi isi cauta marea dragoste Nu am mai fost indragostit de mult
Randi își caută marea dragoste. "Nu am mai fost îndrăgostit de mult". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Randi recunoaște că nu a avut prea mult noroc în dragoste.

Artistul a spus că este destul de greu să găsească persoana la care visează și că nu a mai făcut de câțiva ani nicio piesă din dragoste pentru o femeie.

Cântărețul, pe numele lui real Andrei Ropcea nu a renunțat la gândul de a avea o familie fericită în viitor.

ADVERTISEMENT

Randi își caută marea dragoste. “Nu am mai fost îndrăgostit de mult”

Randi a fost cât se poate de sincer și a vorbit într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro despre viața sa sentimentală. Artistul a recunoscut faptul că nu a mai fost îndrăgostit de mai mulți ani și nu a mai compus piese din dragoste. Spune despre el că este un visător introvertit.

“Din dragostea pentru o femeie, în ultimii ani nu am făcut piese, dar sunt îndrăgostit de viață și de sentimente și asta mă ajută să mă transpun și să ajung în locuri unde doar îndrăgostiții ajung!”, a declarat Randi pentru libertateapentrufemei.ro. 

ADVERTISEMENT

Artistul are și o explicație pentru faptul că în ultimii ani nu a reușit să găsească o persoană potrivită care să-i stea aproape.

“Cred că e evident că sentimentul îndrăgostirii nu l-am mai avut de mult și dacă îmi lipsește unul, acesta ar fi. Suntem uneori, poate, prea trecuți prin viață, plictisiți, cerebrali sau poate doar fricoși și uităm să ne lăsăm duși de euforia acelui sentiment.

ADVERTISEMENT

Începem să calculăm tot și ne scuzăm incapacitatea de a ne îndrăgosti spunând că acum dragostea trece mai întâi prin creier și apoi ajunge la inimă”, a mai spus cântărețul.

Randi își dorește o familie

Chiar dacă nu a găsit deocamdată femeia potrivită, cunoscutul artist își dorește o familie. Deocamdată însă se concentrează pe proiectele sale. Vrea să facă o schimbare extrem de importantă cu care cel mai probabil își va surprinde fanii. Trece de la muzica ușoară la cea electronică, care îi oferă mai multă libertate pentru a face piese inedite.

ADVERTISEMENT

Randi nu a ascuns nimic și a vorbit și despre slăbiciunile sale.

“Slăbiciunea mea, sensibilitatea, îmi dă sens și mă ajută să văd frumosul”, a recunoscut artistul în același interviu .

ADVERTISEMENT