Life

Randi, reacție dură în cazul bebelușului care a murit la botez: „Cât mai trăim în Evul Mediu?”

03.02.2021 | 19:12
Randi reactie dura in cazul bebelusului care a murit la botez Cat mai traim in Evul Mediu
ADVERTISEMENT

Randi a avut o reacție dură în cazul bebelușului de șase săptămâni care a murit la botez în urmă cu două zile, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Cântărețul a răbufnit atunci când a aflat de tragedie și este revoltat că un astfel de accident a fost posibil. 

Deși este foarte rezervat atunci când vine vorba de ceea ce se întâmplă în România și în lume, Randi nu s-a putut abține și i-a criticat dur pe reprezentanții bisericii „Sfinții Constantin și Elena”, unde a avut loc botezul.

ADVERTISEMENT

Decesul micuțului din Suceava a șocat o țară întreagă, iar mii de credincioși susțin că taina botezului ar trebui modificată pentru ca cei mici să nu mai fie scufundați în apa din cristelniță.

Randi, reacție dură în cazul bebelușului care a murit la botez

Tragedia de la Suceava a atras atenția mai multor persoane din lumea mondenă, printre care și cântărețul Randi, care a fost șocat de ce s-a întâmplat. Îndrăgitul artist a avut o reacție dură legată de acest subiect, pe care a expus-o în mediul online, lucru pe care îl face destul de rar, fiind o persoană discretă.

ADVERTISEMENT

Revoltat că un astfel de lucru e poate întâmpla în 2021, artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj acid la adresa celor de la biserica respectivă.

„Am auzit de acel sărman copil care a murit la botez și mă întreb cât mai trăim în evul mediu? Nu v-ați săturat să trăim să trăim acum două, trei mii de ani. Adică este incredibil că acel preot știa de la părinți că, copilul avea probleme și el tot și-a văzut de treaba lui pe care a învățat-o în toți acești ani de idioțenie.

ADVERTISEMENT

Mă întreb unde sunt arhanghelii, îngerii păzitori ai copilului, unde este justiția divină și unde este poliția care să îi bage pe acești nemernici la închisoare. Știu, o să spuneți că Dumnezeu a avut alt plan, l-a vrut sus la El, doamne ferește!”, a spus artistul pe InstaStory.

Randi
Randi a avut o reacție dură legată de copilul din Suceava care a murit la botez. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bebelușul din Suceava, în vârstă de șase săptămâni, a fost scufundat de trei ori în apa din cristelniță, însă preotul nu a observat că micuțul a înghițit o cantitate mare de apă și nu se putea opri din plâns.

ADVERTISEMENT

Atunci când invitații de la botez au constatat că ceva nu este în regulă, un echipaj de salvare a ajuns în scurt timp la fața locului, însă copilul nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT
Tags: