News

Randi, în vacanţă cu o cîntăreaţă celebră / FOTO

RANDI. Celebrul cântăreţ a plecat, de o săptămână, în insulele Filipine într-un concediu bine-meritat după un an plin. Şi, evident, nu a plecat singur acolo, ci însoţit de mai mulţi...
14.01.2015 | 08:32

RANDI. Celebrul cântăreţ a plecat, de o săptămână, în insulele Filipine într-un concediu bine-meritat după un an plin. Şi, evident, nu a plecat singur acolo, ci însoţit de mai mulţi amici de-ai săi, dar şi de o blondină extrem de sexy.

636x477_randi

RANDI. În insulele paradisiace ale Filipinelor, Randi pare să se simtă foarte bine. Mai ales că artistul poate profita din plin de soare, plajă şi yachturile pe care le are acolo la dispoziţie. În plus, cântăreţul nu se plictiseşte cu siguranţă şi, chiar dacă lenevea la soare pe un yacht, avea o companie extrem de plăcută. Este vorba de o cântăreaţă, blondă, tânără şi frumoasă.

RANDI. Mai exact, cea care l-a însoţit peste tot pe Randi, dovedind că este foarte apropiată de celebrul artist este nimeni alta decât Ioana Anuţa, una dintre cele mai de succes concurente de la unul din sezoanele trecute de X-Factor. Cei doi, extrem de zâmbitori, îmbrăcaţi în sumare costume de baie, stau pe puntea vasului lipiţi unul de celălalt. Iar acestea nu sunt singurele imagini cu cei doi, Randi şi Jo – aşa cum o alintă prietenii pe Ioana Anuţă – apărând în mai multe imagini împreună, semn că este ceva ”suspect” între ei.

ioana-anuta-inapoi ioana-anuta2

 

Sursa: www.spynews.ro

Tags: