Echipa lui Tătăruşanu ar putea rămâne fără antrenor! Cine îl vrea pe Ranieri

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
06/04/2018, 14:52
Echipa lui Tătăruşanu ar putea rămâne fără antrenor! Cine îl vrea pe Ranieri

Claudio Ranieri a impresionat în Ligue 1 cu Nantes, echipă care ocupă locul opt, la două puncte de poziţia a cincea, care duce în cupele europene. “Canarii” ar putea să rămână fără antrenorul italian din vară, acesta fiind deja ofertat de Lyon.

Bruno Genesio, actualul antrenor al lui Lyon, va pleca la finalul sezonului, iar conducătorii clubului s-au orientat spre Claudio Ranieri. Italianul nu este singura opţiune a formaţiei de pe “Parc Olympique Lyonnais”. Laurent Blanc se află, la rândul său, în cărţi pentru a o prelua pe OL.

Ranieri, campion în Premier League

Claudio Ranieri le-a mai antrenat pe Napoli, Valencia, Fiorentina, Atletico Madrid, Chelsea, Parma, Juventus, Inter, AS Monaco sau Leicester. În sezonul 2015-16, italianul a produs cea mai mare surpriză din istoria Premier League şi a câştigat, alături de Leicester, titlul în Anglia.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×