ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ranieri surprinde înaintea meciului cu România! Ce a declarat antrenorul Greciei

Claudio Ranieri, antrenorul Greciei, a declarat înaintea meciului cu România planurile sale pentru acest duel. Tehnicianul a declarat că vrea cu orice preţ victoria....
Autor: Adrian Căpriţă | 31.08.2014 | 12:34
Ranieri surprinde înaintea meciului cu România! Ce a declarat antrenorul Greciei

Claudio Ranieri, antrenorul Greciei, a declarat înaintea meciului cu România planurile sale pentru acest duel. Tehnicianul a declarat că vrea cu orice preţ victoria.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul nostru este să ne calificăm la Euro 2016. O ratare ar fi un dezastru. Nu va fi uşor, dar avem potenţial şi jucători talentaţi încît să ne atingem scopul. Vreau să găsesc cel mai bun sistem de joc, cu materialul pe care îl am la dispoziţie. Prioritatea noastră este atacul, să dăm goluri, să fim mai eficienţi. Trebuie să luptăm ca o echipă pentru a învinge. Pot să accept greşeli, dar vreau să văd că jucătorii dau totul pe teren. Am chemat pentru primul meci, cu România, şi jucători experimentaţi, şi nume noi. Începem pe teren propriu, cu porţile închise, în faţa României. Va fi un meci greu. Sper să iasă bine, să arătăm dorinţă şi entuziasm. Obiectivul nostru în meciul cu România este victoria”, a spus Ranieri înaintea duelului.

România va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!