Life

Rănită și înlăcrimată, Iolanda de la Casa iubirii a spus tot ce a ascuns Mihai despre relația lor: „Lumea nu a văzut la televizor”

Iolanda și-a spus partea ei de adevăr după ce a fost descalificată împreună cu Mihai, pretendentul ei, din show-ul Casa iubirii. Șatena a fost mai sinceră ca niciodată.
09.05.2022 | 15:27
Ranita si inlacrimata Iolanda de la Casa iubirii a spus tot ce a ascuns Mihai despre relatia lor Lumea nu a vazut la televizor
Iolanda, fostă concurentă la Casa iubirii. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Iolanda a fost ceva mai vehementă față de Mihai de la Casa iubirii după descalificarea. Cu lacrimi în ochi și vizibil rănită de experiența pe care a trăit-o alături de el, fosta concurentă i-a dat replica maramureșeanului.

Iolanda i-a dat replica lui Mihai de la Casa iubirii

Iolanda a apărut la Teo Show, unde pe aceeași canapea s-a aflat de curând și Mihai. Băiatul o acuzase că i-a fost infidelă, însă Iolanda neagă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Șatena a recunoscut că s-a întâlnit cu fostul ei iubit, dar a făcut-o pentru a pune capăt oricărei legături, ba chiar povestindu-i despre intențiile sale cu Mihai. Iolanda a declarat la Kanal D că Mihai și-a făcut cam multe filme în cap și că este extrem de gelos.

„Am făcut o alegere atâta de proastă pentru mine. Eu am văzut ce lumea nu a văzut la televizor”, a mărturisit Iolanda la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Prima oară când s-a văzut cu Mihai, în Casa iubirii, Iolanda a fost plăcută impresionată de el. A doua întâlnire a devenit suspectă pentru ea. Mihai a început să îi povestească prea mult despre ce ar trebui să facă să dea bine pe sticlă, fapt pentru care Iolanda a început să îl considere fals.

„Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

„A doua oară când ne-am văzut nu era la fel. Când vorbeam despre relație, el vorbea despre emisiune. Mă întreba cum dădeam mai bine la public. I-am zis să te porți cum crezi tu.

ADVERTISEMENT

Eu trebuie să mă îndrăgostesc de tine. Se uita la tot felul de emisiuni și făcea comparații”, a adăugat vedeta de reality-show.

„Nici nu l-aș mai suna vreodată. Mie mi se pare că poți să înșeli pe cineva dacă ai ceva cu cineva. E foarte ciudat să zici asta.

ADVERTISEMENT

Noi eram în primele trei zile, abia ne-am cunoscut. Are un film în capul lui pe care doar el îl înțelege”, a mai spus Iolanda, negând că era într-o relație pe bune cu Mihai.

 

 

ADVERTISEMENT