Life

Raoul, devastat de durere după ce mama sa a murit: “Sunt mai sărac ca niciodată”

Raoul este devastat de durere după ce și-a pierdut mama. Aseară, cântărețul a scris, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant despre femeia care i-a dat viață.
13.07.2022 | 07:37
Raoul devastat de durere dupa ce mama sa a murit Sunt mai sarac ca niciodata
Cântărețul Raoul și-a pierdut mama. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul Raoul este devastat de durere după ce mama lui s-a stins din viață. Artistul a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Raoul, devastat de durere după ce și-a pierdut mama

Partenerul de scenă al Mirabelei Dauer a fost cel care a făcut anunțul trist în mediul online, acolo unde a scris o postare emoționantă în memoria celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

“A PLECAT MAMA… Sunt mai sărac ca niciodată.

Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă. 

Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! TE IUBESC, MAMĂ”, este mesajul scris aseară de Raoul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Mama lui Raoul
Raoul și-a pierdut mama. Sursa foto: Facebook

Mii de mesaje de condoleanțe au curs în secțiunea de comentarii a postării solistului. Niculina Stoican și Steliana Sima se numără printre persoanele publice care i-au lăsat mesaje lui Raoul.

Ce relație avea Raoul cu părinții lui

Este o perioadă foarte dificilă pentru cântăreț, care avea o relație specială cu mama sa.

Raoul posta adesea imagini cu mama sa pe rețelele sociale și spunea despre aceasta că este “Dumnezeul lui pe pământ”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul a recunoscut că mama lui i-a dat cele mai bune sfaturi și că nu știe cum ar fi rezistat fără ele în lumea showbiz-ului.

Cu ceva timp în urmă, cântărețul a vorbit, pe rețelele sociale, despre relația pe care a avut-o cu cea care i-a dat viață. Artistul este recunoscător pentru talentul său muzical, despre care spune că este un dar de la Dumnezeu, dar și pentru felul în are a fost crescut de părinții săi.

ADVERTISEMENT

Raoul a vorbit și despre tatăl său, alături de care a apărut la o emisiune, cu mult timp în urmă. Aceea a fost singura apariție alături de el.

“Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu.

Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţea aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna.”, a explicat Raoul la momentul respectiv.

Raoul este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În vârstă de 43 de ani, solistul a devenit cunoscut la noi în țară atunci când a început să colaboreze cu Mirabela Dauer, alături de care a cântat de-a lungul timpului. De altfel, a scris 6 albume de autor, muzică și versuri pentru îndrăgita interpretă de muzică ușoară.

ADVERTISEMENT