Fotbal international

Raphael Varane vrea să plece de la Real Madrid! Are o clauză de reziliere uriașă!

19.03.2019 | 14:03
Raphael Varane vrea sa plece de la Real Madrid Are o clauza de reziliere uriasa

Raphael Varane nu mai vrea să continue la Real Madrid! Fundașul francez are mai multe oferte de la cluburi importante din Europa și vrea o schimbare după o perioadă extrem de lungă petrecută la madrileni. Anunțul a fost făcut de prestigiosul cotidian francez L’Equipe și a fost preluat de către presa din Spania.

Raphael Varane nu mai este mulțumit la Real Madrid și vrea să plece

L’Equipe citează surse din anturajului fotbalistului în ceea ce privește posibila sa decizie de a pleca de la Real Madrid. Ofertele stau însă după colț pentru fundașul naționalei Franței. Varane a fost ofertat de mai multe cluburi importante din Europa, în special din Premier League, în perioada în care internaționalul din Hexagon era rezerva lui Sergio Ramos și Pepe. De asemenea, s-a zvonit că și cei de la Juventus și PSG ar fi interesați de serviciile apărătorului.

Zvonurile s-au terminat însă în momentul în care în 2017 Raphael Varane a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani cu Real Madrid, până în 2022. Mai mult, „galacticii” i-au mărit și clauza de reziliere, care a ajuns la 200 de milioane de euro! De altfel, Real Madrid a refuzat o ofertă de 100 de milioane de euro din partea lui Manchester United, în vara lui 2018.

Raphael Varane e campion mondial în 2018, alături de naționala Franței

Raphael Varane, palmares impresionant la Real Madrid

Interesant este că Varane a fost adus la Real Madrid în 2011 de la Lens, tocmai la recomandarea lui Zinedine Zidane, fostul și noul antrenor al clubului spaniol. În cei opt ani petrecuți în tricoul galacticilor, fundașul care va împlini 26 de ani în aprilie a adunat un palmares impresionant: două titluri în Primera, patru Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Spaniei, o Copa del Rey, trei Supercupe europene și de patru ori trofeul Cupei Mondiale a cluburilor.

  • 80 de milioane de euro este cota lui Raphael Varane, potrivit transfermarkt.de
  • 54 de selecții și 3 goluri are Raphael Varane pentru naționala Franței, alături de care a câștigat titlul mondial în 2018