ADVERTISEMENT
Carousel hot news

ULUITOR! Rapid INTERZISĂ la ProRapid! De COPOS!

Rapid a obţinut ieri la TAS dreptul de a juca în Liga 1, însă bucuria este estompată de problemele majore cu care se confruntă clubul din Giuleşti!...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.07.2014 | 13:19
ULUITOR! Rapid INTERZISĂ la ProRapid! De COPOS!

Rapid a obţinut ieri la TAS dreptul de a juca în Liga 1, însă bucuria este estompată de problemele majore cu care se confruntă clubul din Giuleşti!

ADVERTISEMENT

În două săptămîni, pe 16 iulie, pentru Rapid începe noul sezon, cu ocazia primului meci, cu CS U Craiova, din turul preliminar al Cupei Ligii, joc ce se va disputa pe Giuleşti, însă echipa nu s-a reunit nici pînă în acest moment! FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate încă de acum o lună faptul că Rapid este interzisă la ProRapid, motivul oficial fiind cel al neplăţii utilităţilor! Supărarea fostului patron al Giuleştiului vine însă din faptul că societatea ce deţine echipa Rapid, aflată acum în reorganizare judiciară, a solicitat în instanţă plata daunelor, 1,3 milioane de dolari, stabilite de către Curtea Supremă în dosarul în care George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

“Pînă nu plătesc 80.000 lei, n-au ce căuta la ProRapid!”

Rapid a încercat să ajungă la o înţelegere cu omul lui George Copos, Ioan Taban, preşedintele Nicolae Manea avînd inclusiv o întîlnire cu acesta, însă fără nici un rezultat concret. Contactat de FANATIK.RO, Ioan Taban, administratorul AFC Rapid, proprietarul bazei de la Străuleşti, a confirmat faptul că echipa nu are acces în bază şi nu-şi poate face pregătirea în bază pînă nu se achită utilităţile totale: “Îi aştept pe cei de la Rapid să vină şi să îşi plătească datoriile care se învîrt în jurul sumei de 80.000 lei şi apoi putem negocia termenii unui nou contract. Îi aşteptăm cu braţele deschise, nu avem nici o problemă cu ei. Pînă atunci, n-au cum să intre la ProRapid!”

ADVERTISEMENT

Surse din Giuleşti susţin că oficialii de la Rapid ar fi de acord inclusiv să achite această datorie, care nu le aparţine în totalitate, dar solicită încheierea unui contract ferm între clubul de fotbal şi asociaţia condusă de Copos, prin care să se stabilească exact care sînt obligaţiile ce revin Rapidului, însă se lovesc de obtuzitatea oamenilor lui Copos, care refuză “pacea”, tocmai în urma ordinului direct al lui George Copos, care şi-a pus mîinile în cap cînd a auzit că Rapid îi solicită 1,3 milioane de dolari daune din Dosarul Transferurilor!

În aceste condiţii, oficialii giuleşteni caută soluţii pentru a se antrena în altă parte în aceste două săptămîni premergătoare debutului de foc cu CS U Craiova, din Cupa Ligii, pînă la găsirea unei soluţii!

ADVERTISEMENT

15 zile mai sînt pînă la primul meci oficial al Rapidului

0 este numărul de antrenamente făcut de giuleşteni pînă la acest moment

ADVERTISEMENT

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!