GALERIE FOTO / Rapid – CS U Craiova 1-0! Giuleştenii joacă sîmbătă cu Steaua în optimile Cupei Ligii

Min 90+4. Arbitrul a fluierat finalul meciului....
16.07.2014 | 20:50
GALERIE FOTO  Rapid  CS U Craiova 10 Giulestenii joaca simbata cu Steaua in optimile Cupei Ligii
ADVERTISEMENT

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014) FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014)

Min 90+4. Arbitrul a fluierat finalul meciului.

Min. 90+3: Martin i-a luat locul lui Pancu.

Min. 90+2: Călin i-a luat locul lui Ciolacu.

Min. 90: Dănănae a fost eliminat.

Min 87. Madson a primit cartonaş galben.

Min 85: Kay a primit cartonas galben.

Min. 75: Herghelegiu trage de la 8 metri, dar Drăghia scoate în extremis.

Min. 73: Acelaşi Curelea dă pe lîngă balon din faţa porţii goale.

Min. 65: Curelea a ratat incredibil din trei metri cu poarta goală.

Min. 60: Frăsinescu a primit cartonaş galben.

Min. 55: Paun a primit cartonaş galben.

Min. 53: Ciolacu a deschis scorul după o gafă incredibilă a lui Brac.

Min. 48: Herghelegiu a ratat din marginea careului de 16 metri.

Min. 46: Herghelegiu i-a luat locul lui Ivan la CS U Craiova.

Min. 46: A început repriza a doua

Min. 45; Arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

Min. 42:  Bancu a ratat incredibil din şase metri.

Min. 38: Şutul lui Ivan din şase metri este blocat în extremis de un fundaş al giuleştenilor.

Min. 29: Mateiu a primit cartonaş galben.

Min. 23: Bancu a tras periculos de la marginea creului de 16 metri.

Min. 8: Pancu a tras un şut puternic din lovitură liberă de la 30 de metri, dar Brac a scos în ultimul moment.

Min. 7: Curelea a tras periculos de la 18 mettri pe lîngă poartă.

Min. 1: A început meciul.

Vezi echiple de start:

 Rapid:
Drăghia – Coman, Iacob, Tinc,  Stoica – Negru, Săndulescu, Selagea, Păun – Pancu, Ciolacu; Antrenor: Marian Rada

Rezerve: Mişa, Vlad, Călin, Dumitru, Burcea, Săveanu, Martin. Antrenor: Marian Rada

CS Universitatea:
Brac – Dănănae, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Madson, Mateiu – Băluţă, Bancu –Ivan, Curelea; Antrenor: Jerry Gane

Rezerve: Straton, Acka, Velcovici, Neacşa, Ferfelea, Herghelegiu, Pleşan. 

Miercuri debutează, oficial, sezonul 2014-2015 al fotbalului românesc, cu partidele din turul preliminar al Cupei Ligii Adeplast, o competiţie nou înfiinţată, transmisă în direct şi în exclusivitate de LOOK TV, ce va băga în conturile cluburilor de primă ligă 1,5 milioane de euro: 1 milion de euro de la LOOK TV şi 500.000 de euro de la sponsorul Cupei Ligii, Adeplast!

ADVERTISEMENT

Astfel, de la ora 18:00, se va disputa Rapid Bucureşti – CS Universitatea Craiova, în timp ce de la ora 21:00 va avea loc meciul ASA Tg. Mureş – CSMS Iaşi, două dueluri între cele 4 nou promovate în Liga 1!

Giuleştiul, omologat provizoriu

Primul meci al Rapidului din noua competiţie înfiinţată de LPF, Cupa Ligii, se anunţă un real test pentru giuleşteni, care, pe lîngă gravele probleme de lot, cu doar 11 jucători de cîmp legitimaţi pentru meciul cu CS Universitatea,  întîmpină probleme la nivel de organizare!

ADVERTISEMENT

Meciul cu CS Universitatea Craiova, care va începe la ora 18:00 şi se va disputa pe “Valentin Stănescu”, reprezintă un motiv de bucurie pentru fanii din Grant, care vor aplauda revenirea echipei în duelurile cu formaţiile din primul eşalon. Singurii care se vor confrunta cu dureri de cap vor fi oficialii din conducerea Rapidului, care au reuşit să obţină, în ultimul moment, o aprobare provizorie pentru folosirea stadionului în meciurile oficiale!

5.400 de bilete doar la tribune

Jandarmeria şi oficialii LPF au decis închiderea peluzei a II -a din cauza lipsei de siguranţă! “S-a obţinut cu greu o aprobare provizorie ca să jucăm acest meci”, a recunoscut şi preşedintele giuleştenilor, Nicolae Manea.  Motivul pentru care Jandarmeria a decis să gîndească această decizie drastică este absolut incredibil: scaunele au fost smulse, rămînînd numai cadrele de fier pe care erau implantate locurile destinate suporterilor. “Nu ştim care sînt problemele dintre fani, dar nu este normal ca aceste lucruri să se întîmple. Ce au avut cu scaunele de le-au rupt”, se întreabă cei care au în custodie arena din Grant.

ADVERTISEMENT

În atare condiţii, oficialii Rapidului au scos doar 5.400 de bilete la vînzare, la tribunele 0, 1 şi 2, singurele în care suporterii au acces! Interesant este faptul că fanii olteni vor sta şi ei la Tribuna I, existînd riscul unor probleme majore în timpul partidei între suporterii celor două formaţii!

Rapidul e-n vrie, Craiova vrea să joace contra Stelei!

În ceea ce priveşte situaţia celor două echipe, starea de spirit din sînul acestora este diametral opusă! Giuleştenii abia încropesc o echipă, după ce s-au antrenat doar 2 săptămîni şi stau cu gîndul mai mult la salariile restante, pe care aşteaptă a le fi plătite în perioada imediat următoare din banii proveniţi de la LPF pentru drepturile TV. A recunoscut-o marţi şi liderul Daniel Pancu: “La cererea băieţilor, l-am sunat din cantonament pe Gino Iorgulescu şi ne-a asigurat că banii din drepturile tv vor fi încasaţi de noi, pentru salariile restante!”

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oltenii aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Rapid şi ţintesc o victorie concludentă împotriva unei echipe care are probleme mult mai mari decît un joc în Cupa Ligii, deoarece îşi doresc un duel cu Steaua, sîmbătă, pe Ion Oblemenco, în optimile competiţiei, steliştii urmînd a juca în deplasare cu cîştigătoarea meciului Rapid – Craiova, conform tragerii la sorţi! “Neapărat trebuie să jucăm bine şi să cîştigăm fără drept de apel, să vină Steaua pe Oblemenco, să fie stadionul plin”, a fost mesajul conducerii CS Universitatea către jucători, oltenii urmînd a alinia cel mai bun “11” posibil, din care nu vor lipsi fostul vasluian Madson, Ferfelea sau Curelea! Iar stadionul din Giuleşti le trezeşte amintiri plăcute oltenilor: Jerry Gane a debutat ca antrenor cu un 3-0 împotriva Rapidului, cînd a preluat pe FC Universitatea Craiova în 2009, în timp ce liderul din vestiarul oltenilor, Mihăiţă Pleşan, a marcat unicul său gol la echipa naţională în vestitul 5-1 contra Germaniei, într-un meci amical disputat în Grant!

Partida Rapid – CS Universitatea Craiova se va disputa miercuri, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de LOOK TV!

Echipele probabile:

Rapid: Drăghia – Tînc, Păun, Iacob, Stoica – Negru, Selagea – Coman, Pancu, Martin – Ciolacu. Antrenor: Marian Rada

CS Universitatea: Brac – Dănănae, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Madson, Mateiu – Băluţă, Bancu –Ivan Curelea. Antrenor: Jerry Gane

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

ADVERTISEMENT