ProRapid naşte noi divergenţe! Apel către Copos: “Am plătit, lasă-ne să ne antrenăm!”

Oficialii Rapidului au făcut un apel public către proprietarii bazei sportive ProRapid, cerîndu-le acestora dreptul de folosinţă asupra terenurilor de antrenament din cadrul bazei, precum şi a...
29.07.2014 | 14:50
ProRapid naste noi divergente Apel catre Copos Am platit lasane sa ne antrenam

Oficialii Rapidului au făcut un apel public către proprietarii bazei sportive ProRapid, cerîndu-le acestora dreptul de folosinţă asupra terenurilor de antrenament din cadrul bazei, precum şi a clădirilor.

După ce George Copos, prin administratorul Ion Rădulescu, a închis accesul echipei giuleştene la baza ProRapid, oficialii echipei feroviare anunţă că litigiul s-a închis. “Am fost informaţi că, în momentul în care vom plăti datoriile, vom putea refolosi baza. Din cîte am fost informaţi, în urmă cu şase zile LPF a efectuat plata debitelor FC Rapid, în cuantum de 155.852,46 de lei“, precizează comunicatul.

Apel public către Asociaţia ProRapid

Domnule Presedinte, aţi constatat de bună seamă şi dumneavoastră ca şi noi faptul că în acest moment la imobilele inchiriate de SC FC Rapid Bucuresti SA, din cadrul bazei sportive PRO RAPID nu sunt asigurate utilitatile (curent şi apa), acest fapt ne impiedica sa folosim baza pentru antrenament, recuperare si antrenament.
Pe aceasta cale, noi echipa si staful tehnic, luand cunostinta de faptul ca, desi Administratia clubului nostru a facut eforturi pentru a achita toate obligatiile financiare catre dumneavoastra, inca nu s-a incheiat contractul pentru reluarea alimentarii cu energie electrica a bazei si apa curenta a fost inchisa de catre dl Ion Rădulesu in numele asociatiei, in mod nejustificat. Aceste aspecte ne-au pus in situatia ca pentru antrenamentele de saptamana trecuta sa ne echipam si sa ne spalam in Giulesti, acest lucru fiind anormal, cauzand cheltuieli suplimentare si punand in pericol sanatatea jucatorilor.

Pe alta parte, consideram ca atunci cand ne angajam sa facem ceva, asa cum dumneavoastra ati promis ca in cazul in care FC Rapid isi va achita restantele contractuale veti face demersurile necesare in vederea revenirii echipei la baza Pro Rapid, baza construita pentru ea, este normal sa ne tinem de cuvant, in caz contrar consecintele pot fi extreme. Dupa cum cunoasteti in acest moment FC Rapid traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere material, aceasta resimtindu-se la toate nivelele, de aceea apelam la dumneavoastra pentru rezolvarea situatiei alimentarii bazei cu energie electrica si apa.

Din cate am fost informati de catre conducerea clubului, in urma cu 6 zile Liga Profesionista de Fotbal a efectuat plata debitelor FC Rapid, in cuantum de 155.852,46 de lei, o suma importanta, in situatia in care se afla clubul, acesti bani fiind banii clubului nu ai LPF, asa cum in mod gresit s-a mediatizat, urmand ca dumneavoastra sa ne sprijiniti in vederea reconectarii la reteau electrica. Dupa cum am aflat, este extrem de greu de luat legatura cu o persoana responsabila, din cadrul Asociatiei Pro Rapid, deoarece nu raspunde nimeni la efortul Administratiei de a obtine de la dumneavoastra actele necesare racordarii.

Acest apel este demersul ECHIPEI si al STAFULUI TEHNIC al echipei si are ca scop reintoarcerea noastra pe baza Pro Rapid, baza construita pentru aceasta echipa si de care in acest moment nu ne putem folosi, fiind nevoiti sa alergam de la o baza la alta, in loc sa folosim timpul si energia in vederea pregatirii, singura care aduce rezultate. Deasemenea acest demers are si un substrat financiar, aceasta deoarece fiecare zi pe care o pierdem departe de Baza Pro Rapid, inseamna cheltuieli suplimentare, aceste sume putand fi folosite in sprijinul echipei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: