Carousel hot news

Rapid a dat lovitura! A transferat un fost CAMPION!

Rapid se întăreste în fiecare zi!! Joi, oficialii din Giuleşti au ajuns la un acord cu Laurenţiu Buş, fostul mijlocaş al Oţelului Galaţi, care a jucat ultima oară la Krasnoyarsk în Rusia!...
07.08.2014 | 12:30
Rapid a dat lovitura! A transferat un fost CAMPION!
ADVERTISEMENT

Rapid se întăreste în fiecare zi!! Joi, oficialii din Giuleşti au ajuns la un acord cu Laurenţiu Buş, fostul mijlocaş al Oţelului Galaţi, care a jucat ultima oară la Krasnoyarsk în Rusia! Contractul urmează a fi semnat în cîteva ore, iar Buş se va alătura la Rapid noilor săi colegi din lot!

Otelul Galati's Bus celebrates after scoring against Steaua Bucharest during Romania's Super Cup soccer match in Piatra Neamt

ADVERTISEMENT

În cadrul conferinţei de presă de joi, Ionel Ganea a mărturisit că se teme de forţa celor de la Gaz Metan în partida din etapa a treia a Ligii 1 pe care Rapid o va disputa. Tehnicianul admite că sînt probleme cu pregătirea la echipă, însă nu se pune problema unei lupte la retrogradare.

“Ne asteaptă un meci destul de greu, Mediaşul este o echipă foarte incomodă în deplasare, au jucători cu experienţă. Am văzut că au mai făcut şi cinci-şase achiziţii, au jumătate de echipă schimbată. Au început campionatul bine, nu au primit gol în aceste două partide şi pentru Rapid va fi un meci dificil.

ADVERTISEMENT

Nu putem vorbi de o formă fizică foarte bună, am preluat Rapid doar de cîteva zile şi mai avem de lucrat la acest segment. Dorinţa de a face performanţă trebuie să vina mai mult de la jucători decît de la mine, eu trebuie doar să-i pregătesc şi să-i aduc la forma cea mai bună pînă la ora meciului.

Sîntem în reconstrucţie la Rapid şi din păcate o facem din mers, nu avem probleme de lot, pancu s-a refăcut, este apt. Îmi doresc foarte mult să cîştigăm, să ne asigurăm liniştea de care avem cu toţii nevoie, să-i dam astfel incredere noului acţionar, dar şi nouă. Obiectivul nostru nu este salvarea de la retrogradare, nu ştiu cine a afirmat asta, noi nu concepem să retrogradăm din nou” a declarat tehnicianul Rapidului, Ionel Ganea.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri