Fotbal intern

BOMBĂ! Patronul Moraru a EXPLODAT: “Îi cer DEMISIA!”

UPDATE 18:45 / Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a explodat şi a atacat-o dur pe Cristina Andronache, administratorul judiciar al clubului. "Cu doamna Andronache trebuie vorbit în prezenţa...
07.08.2014 | 18:45
BOMBA Patronul Moraru a EXPLODAT Ii cer DEMISIA

UPDATE 18:45 / Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a explodat şi a atacat-o dur pe Cristina Andronache, administratorul judiciar al clubului. “Cu doamna Andronache trebuie vorbit în prezenţa reporterilor. Contractul se împrumut este semnat, iar biletele de ordin sînt la ea. Din august, clubul va beneficia de 57.000 de euro. Doamnei Andronache îi convine situaţia actuală. Îi place să gestioneze bussiness-urile altora, iar legea nu permite aşa ceva. Aş fi mulţumit dacă ar fi vorba numai de salariul ei. Dar mai sînt şi alte lucruri. Adunarea creditorilor care a fost numită pentru ziua de mîine este eronată şi ilegală. Dar ea încearcă în fel şi chip să amîne orice numire a unui nou administrator special pentru a amîna finalizarea afacerii. Mîine vom fi prezenţi la adunarea creditorilor, chiar dacă nu este legală, iar doamnei Andronache, ca şi creditor principal, îi voi cere demisia! Doamna cam sare calul de ceva timp! Vorbesc cu dînsa o chestie şi după două ore declară altceva. Face numai ce îi convine. Doamna ne bagă întotdeauna în ceaţă. Vrem un cadru legal, iar banii să vină pe cale legitimă. Vom alege alt administrator special care-şi va prelua imediat funcţiile. Nu va fi domnul Mitran, cel care a apărut în presă. El va ocupa altă funcţie. Administrator special vreau să numesc un fost director de filială al unei bănci din România”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

Rămîi pe site-ul nostru pentru a citi reacţia completă a şefului giuleştean!

UPDATE / Contactat de FANATIK.RO, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, a dezvăluit că a oferta făcută de firma deţinută de Valerii Moraru pentru contractul de publicitate a fost acceptată, dar că nu s-a semnat contractul: “Da, am primit o ofertă de publicitate, dar contractul nu a fost semnat şi nu înţeleg de ce cu toate că putea fi semnat de zile bune! Pe de altă parte, există nişte clauze în împrumutul pe care Valerii Moraru îl oferă pe care nu le înţeleg. Sînt condiţionate de acceptul administratorului special, care este numit de acţionari, deci tot de domnul Moraru, ceea ce nu este foarte în regulă. Sper totuşi că situaţia se va rezolva, pentru că la Rapid este nevoie de lichidităţi urgente pentru jucători şi activitatea echipei. Repet, am speranţa că domnul Moraru îşi va respecta cuvîntul luat în faţa fanilor cînd a preluat acţiunile Rapidului!” 

––––

Valerii Moraru a devenit acţionarul majoritar al Rapidului în urmă cu trei săptămîni şi este decis să salveze clubul de la faliment. Primul pas a fost făcut în cursul zilei de joi, cînd omul de afaceri a făcut o ofertă de sponsorizare administratorului judiciar Cristina Andronache, în urma contractului urmînd să vireze în conturile clubului aproximativ 2 milioane de euro.

Am propus un contract de sponsorizare de 1.240.000 de euro. Cu fiecare meci jucat este deja un prejudiciu pentru club. I-am făcut o adresă oficială doamnei Andronache unde am rugat-o să organizeze o licitaţie. În situaţia în care nu se va obţine mai mult, se va semna un contract cu Azuga Waters. Firma va asigura toate plăţile pentru spaţiul de publicitate. Acum, sincer, eu nu cred că vom găsi mai mult de 600.000 de euro în urma licitaţiei. Plus, pe lîngă asta, am asigurat un contract de 2.500.000 de lei, la care am dat şi bilete la ordine. Per total, totul se duce la 2.000.000 de euro. Am mai făcut o ofertă. Avem nevoie de patru, cinci jucători pe care îi vom plăti noi. Aştept ca dînsa să-mi găsească forma juridică legală ca să fim siguri că nu încălcăm legea. Mie mi se pare o ofertă bună, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

Datorii totale de 4 milioane de euro

Moraru a mai precizat, pentru FANATIK.RO, că este decis să scoată clubul din insolvenţă şi să-l readucă în lupta pentru titlu.

Trebuie neapărat să ieşim din insolvenţă! În acest moment datoriile curente ale Rapidului se ridică la aproximativ 4 milioane de euro”, a spus Moraru.

40 de milioane de euro este, oficial, averea familiei Moraru

94,72 % este procentajul acţiunilor deţinute de Valerii Moraru la Rapid

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: