Fotbal intern

VIDEO ŞOC! Un RAPIDIST, BĂTUT MĂR la Mamaia!

Ieşirea unui titular al Rapidului în week-end-ul trecut la malul mării s-a soldat pentru jucătorul grupării feroviare cu o dimineaţă plină de vînătăi! Dan Săndulescu, închizătorul de 29...
14.08.2014 | 00:08
VIDEO SOC Un RAPIDIST BATUT MAR la Mamaia

Ieşirea unui titular al Rapidului în week-end-ul trecut la malul mării s-a soldat pentru jucătorul grupării feroviare cu o dimineaţă plină de vînătăi! Dan Săndulescu, închizătorul de 29 de ani al giuleştenilor, a fost bătut cu bestialitate în staţiunea Mamaia de patru bărbaţi, totul petrecîndu-se din cauza prietenei fotbalistului.

Duminică, orele dimineţii, staţiunea vedetelor din România – Mamaia. O femeie blondă revarsă, cu un vocabular suburban, cuvinte grele asupra bărbatului care pare să fie prietenul ei. Filmuleţul bătăii ca-n “7 păcate” a apărut pe site-ul cancan.ro şi a făcut furori. FANATIK.RO vă dezvăluie un fapt incredibil: bărbatul apostrofat şi apoi nimicit în bătaie este Dan Săndulescu, jucător de bază în echipa antrenată de Ionel Ganea.

A luat bătaie ca în filme!

Imaginile surprinse de sursele tabloidului arată cum prietena lui Săndulescu este bătută de patru bărbaţi mult mai puternici, femeia primind inclusiv picioare în faţa!!! Intervenind pentru protecţia iubitei sale, furia “gorilelor” este revărsată asupra fotbalistului, care este prins între pumnii celor patru bărbaţi. “Săndulescu a fost victima nervilor exgeraţi ai celor patru bărbaţi. El avea o dispută personală cu iubita lui, care a început să-i jignească pe cei care se uitau la ei. Cei patru bărbaţi nu au suportat injuriile şi i-au bătut pe amîndoi”, au detaliat sursele apropiate lui Săndulescu.

rps5288-1-660x400

A cerut să nu joace 

În ciuda loviturilor primite în zona feţei, jucătorul şi-a mascat perfect problemele, colegii din cadrul clubului neştiind situaţia lui Săndulescu. “S-a prezentat la antrenamente, nu l-a văzut nimeni lovit. Cred că s-a fardat foarte bine şi a mascat loviturile”, au comentat, cu umor, colegii închizătorului. Cert este că jucătorul nu a evoluat în amicalul disputat de Rapid miercuri seară, jucătorul de 29 de ani neaflîndu-se nici măcar pe banca de rezerve. “Săndulescu s-a prezentat la antrenamente, dar la meciul de miercuri cu Juventus Colentina (2-1 pentru Rapid) nu a vrut să intre. A avut o discuţie personală cu Ionel Ganea în care i-a explicat că se resimte după lovituri primite şi nu poate avea contacte dure cu adversarii şi doreşte să fie menajat. Tehnicianul l-a înţeles, mai ales că a văzut filmul şi a înţeles că lucrurile nu au degenerat din cauza lui”, au încheiat sursele din cadrul lotului.

În ciuda apelurilor telefonice repetate, jucătorul nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima părerea.

 A venit beat la antrenamente

Dan Săndulescu are un trecut tumultos în tricoul Rapidului. Jucătorul de 29 de ani s-a prezentat de mai multe ori mahmur la antrenamentele echipei feroviare, fiind şi exclus la un moment dat din lot de către fostul tehnician al giuleştenilor, Viorel Moldovan. Decizia actualului antrenor al Under 21 a fost luată după ce Săndulescu s-a prezentat la şedinţa tehnică de dimineaţă euforic din cauza alcoolului. “Săndulescu s-a prezentat practic beat la antrenament. Moldovan s-a enervat şi l-a exclus din lot cîteva săptămîni, dar l-a iertat pentru că era o situaţie grea pentru club, dar şi pentru jucător”, au încheiat sursele din cadrul lotului feroviar.

Mamaia, staţiune interzisă fotbaliştilor

Dan Săndulescu nu este singurul fotbalist care a plecat “şifonat” din staţiunea de lux a litoralului românesc. În urmă cu un an, Younes Hamza, aflat sub contract la Petrolul în acea perioadă, l-a acuzat pe Radu Mazăre, edilul Constanţei, că l-a bătut. “După un conflict verbal în largul mării cu Radu Mazăre, cînd mă plimbam cu jet-sky-ul, am fost aşteptat la mal de către oamenii de securitate. Au început să mă lovească fără explicaţii. Am rămas frapat. Mi-au umflat ochiul şi am avut nevoie de două puncte de sutură”, declara, la vremea respectivă, Hamza.

VEZI VIDEO!

 

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!