Carousel hot news

Scandalul intern blochează două transferuri de TOP!

Rapid nu are posibilitatea de a plăti pentru a transfera jucători, motiv pentru care, de aproximativ doi ani, în Giuleşti au venit numai fotbalişti liberi de contract. Problema este şi mai...
Autor: Răzvan Scarlat | 24.09.2014 | 00:04
Scandalul intern blochează două transferuri de TOP!

Rapid nu are posibilitatea de a plăti pentru a transfera jucători, motiv pentru care, de aproximativ doi ani, în Giuleşti au venit numai fotbalişti liberi de contract. Problema este şi mai gravă acum, cînd clubul se află în insolvenţă. Alb-vişiniii nu pot legitima decît jucători cu paşaport european, iar noua conducere s-a orientat către piaţa portugheză. Astfel, la Rapid au ajuns Rui Miguel şi Kikas, fotbalişti pe care toată suflarea giuleşteană aştepta să-i vadă la lucru.

“Jucătorii au semnat contracte, Andronache refuză să le avizeze!”

Stupoare, însă! Deşi portughezii se află în România de aproximativ trei săptămîni şi se antrenează sub comanda lui Ionel Ganea, aceştia nu au apucat, însă, să debuteze la Rapid din cauza problemelor interne: “Doamna Andronache se opune legitimării lor! Rui Miguel a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe alte două, în timp ce Kikas este împrumutat de Sporting pînă la vară. Ambii jucători au înţelegeri parafate, precum şi cărţile verzi. Mai mult, şi administratorul special şi-a dat acordul. Dar băieţii mai au nevoie şi de semnătura doamnei Andronache, însă aceasta refuză. Ce mai e de zis?”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru, patronul Rapidului.

moraru

“Ganea l-ar fi folosit pe Rui Miguel în Cupă”

Rui Miguel l-a impresionat la şedinţele de pregătire pe Ionel Ganea, iar tehnicianul ar fi vrut să-l introducă pe mijlocaş pe teren în partida din Cupa României. “Ganea ar fi vrut să-l folosească titular pe Rui Miguel cu Botoşani! Băiatul se antrenează cot la cot cu restul colegilor, este apt de joc, nu are nici o problemă. Dar nu poate juca din cauza doamnei Andronache”, a spus, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru.

“Eu nu mă opun, dar ce să avizez dacă nu mi-au dat contractele?”

Contactată de FANATIK.RO, Cristina Andronache a declarat că abia în cursul zilei de marţi i s-a adus la cunoştinţă de contractele celor 2: “Eu nu mă opun legitimării lor. Domnul Moraru poate spune orice doreşte ca să inflameze spiritele, pe mine mă interesează şi este obligaţia mea legală în faţa judecătorului ca procedura legală, prin prisma legii insolvenţei, să fie îndeplinită. Trebuie să îmi aducă la cunoştinţă contractele, să motiveze contractele, din punct de vedere financiar, faţă de restul jucătorilor din lot, al eventualului comision pe care Rapid se obligă să-l plătească pentru aceşti jucători, precum şi avizul antrenorului! Ori administratorul special, domnul Frăţilă, abia marţi, în jurul prînzului, mi-a transmis contractul unuia dintre cei doi jucători, cînd ne-am întîlnit la Tribunal!”

800.000 de euro este cota lui Kikas conform site-ului transfermarkt.de

500.000 de euro este cota lui Rui Miguel conform site-ului transfermarkt.de

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!