Sport

Situaţie DRAMATICĂ la Rapid: “Ce bine ar fi să mai joace NENEA PANCU încă un an!”

Daniel Pancu a comentat la o televiziune de sport situaţia confuză şi dramatică de la Rapid, ce vrea să facă el, ce părere are de Iencsi, de Valeri Moraru, de ce a renunţat Steaua aşa rapid...
20.07.2015 | 18:27
Situatie DRAMATICA la Rapid Ce bine ar fi  sa mai joace NENEA PANCU inca un an
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a comentat la o televiziune de sport situaţia confuză şi dramatică de la Rapid, ce vrea să facă el, ce părere are de Iencsi, de Valeri Moraru, de ce a renunţat Steaua aşa rapid la Tamaş – “Ce bun ar fi la Rapid!” -, de copiii din lotul lărgit şi cum aşteaptă să i se spună de către aceştia.

“Am fost dimineaţă la vizita medicală, dar deocamdată n-am contract de nici un fel, nici de jucător, nici de altceva, eu oricum am spus că vreau să joc în continuare. Oricum funcţia de preşedinte nici nu există în organigrama clubului, organigrama va fi aprobată săptămîna asta”

ADVERTISEMENT

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

“Eu am spus demult că Iencsi ar fi un antrenor bun pentru Rapid, dar este numai decizia lui să renunţe la banca tehnică. Este de înţeles, situaţia e foarte, foarte neclară, nu ai nici o garanţie acum la Rapid, cînd te refuză trei antrenori într-o săptămînă e clar că ai o problemă, asta trebuie să rezolve domnul Moraru, dar de trei săptămîni nu e nimeni la club care să ne lămurească ce va fi”

Steaua – Partizan. Dat afară pentru BLAT cu Ludogoreţ în LIGĂ! 

“La vizita medicală, în afară de Drăghia, Nicolae Vasile, Martin şi Cerlincă nu au fost decît jucători necunoscuţi, toţi tineri, era vorba şi de nişte străini, erau vreo şase pe acolo, eu nu-i cunosc”

ADVERTISEMENT

SENTINŢA care îi LOVEŞTE în moalele capului pe ardeleni! 

“Chiar nu ştiu ce o să fac, eu am spus clar că vreau să mai joc, vreau să-i cresc pe copii ăştia ca să promovăm repede, dar nu am cu cine să vorbesc. Am discutat cu domnul Moraru acum vreo trei săptămîni şi n-am înţeles de loc ce vrea să facă. Mi-a spus şi mie că ia în calcul posibilitatea de a se retrage. Nu ascund faptul că am oferte din Liga 1, dar nu vreau să plec de la Rapid. Deocamdată…”

STEAUA. EXCLUSIV. Tamaş şi şefii Stelei au stabilit PREŢUL plecării!

“Tamaş este dinamovist convins, dar s-a dus la Steaua, a avut de la început un mediu ostil acolo, la ce se aştepta? Era oarecum prevezibil că o să se termine aşa cum s-a terminat. După ce a venit la echipă un antrenor care e ca un simbol al Stelei. La toţi trei foştii dinamovişti li s-a întîmplat la fel, s-a renunţat la ei, nu poate fi o coincidenţă. L-aş chema pe Tamaş la Rapid acum, imediat, dacă aş avea ce să-i ofer, ar fi aur pentru echipă, eu ştiu ce poate juca Tamaş, dar ţinta lui este mult peste o echipă din liga a doua românească”

ADVERTISEMENT

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

“M-a povestit unul dintre maseuri o fază haioasă, era un jucător nou la masaj, unul dintre ăştia tineri, eu făceam nişte alergări pe-afară, că am început să mă pregătesc uşor, uşor să-mi intru în ritm, şi puştiul îi zice omului “Ce bine ar fi să mai joace şi nenea Pancu un an!”. Ce să mai spun, sînt jucători de 17-18 ani care chiar  mi-ar putea fi copii, au am 38! Oricum o să-i strîng cînd se va definitiva lotul să le spun clar să-mi zică Daniel, Pancone sau cum or vrea, dar să nu-i aud cu nene sau cu domnu’, sau mai ştiu cum.

Am vrut să mă antrenez săptămîna trecută împreună cu ceilalţi jucători, dar nu am fost lăsat. Nu am înţeles de ce. Au spus că să nu stau alături de ceilalţi jucători. A fost decizia lui Mihai Ianovschi!”

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: