Fotbal intern

Pancu, prezentat OFICIAL la noua echipă: “N-am fost DORIT la Rapid”

UPDATE, 30 iulie, ora 14:00 / Daniel Pancu s-a despărţit ieri de echipa sa de suflet, Rapid, şi a semnat un contract pe un sezon cu FC Voluntari. Fotbalistul de 38 de ani recunoaşte că nu se mai...
30.07.2015 | 13:50
Pancu prezentat OFICIAL la noua echipa Nam fost DORIT la Rapid
ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 iulie, ora 14:00 / Daniel Pancu s-a despărţit ieri de echipa sa de suflet, Rapid, şi a semnat un contract pe un sezon cu FC Voluntari. Fotbalistul de 38 de ani recunoaşte că nu se mai simţea dorit în Giuleşti şi că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui pentru formaţia sa de suflet.

“Ziua de ieri a fost foarte grea pentru pentru mine. Dar oamenii nu sînt făcuţi din fier. Am îndurat multe suferinţe, am coborît la nivelul cel mai de jos pentru Rapid. Randamentul meu nu a fost cel mai bun în ultimul an, îmi asum asta. Nu am vorbit niciodată rău de un rapidist, iar dacă rămîneam se întîmpla acest lucru. Sută la sută nu eram dorit în teren la Rapid. Cînd le spuneam că sînt important în teren, mi se spunea că trebuie să fiu preşedinte. Am avut cel mai mic contract şi am fost mereu plătit ultimul. Voi aveţi altă imagine despre mine, dar eu eram de fapt marginalizat la Rapid”. 

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu le dă şanse mici rapidiştilor să reuşească promovarea din primul sezon: “Nu pot vorbi despre faliment la Rapid, nu ştiu situaţia financiară. Dar sportiv, Rapidul nu cred că intră în playoff pentru promovare. Mai este nevoie de cinci sau şase jucători de valoare.”

Pancu a ţinut să asigure că decizia sa nu are nici o legătură cu latura financiară: “Am auzit că băieţii ăia de pe lîngă băncile de rezerve au spus că am plecat pentru bani. Diferenţa dintre ce am semnat aici şi ce aveam la Rapid este de 0,0 euro. Poate doar primele puţin mai mari. La Rapid se întîmplă lucruri ciudate de doi ani de zile. Credeam că pot schimba ceva. Dovadă că acolo nu merg bine lucrurile este că azi am găsit patru, cinci foşti colegi în vestiar la Voluntari. Ieri, cînd am plecat de la Rapid, mai erau doar doi oameni cu care am mai jucat. Oricînd voi putea voi merge să susţin Rapidul din galerie.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Rapidului este convins că va demonstra că mai poate juca la nivelul Ligii 1. “Sînt cetăţean în Voluntari şi ştiu că aici sînt oameni pasionaţi de fotbal, care vor să ajute fotbalul românesc. Sper să mă pun cît mai repede la punct cu condiţia fizică. Vreau doar să demonstrez capacităţile mele la 38 de ani din punct de vedere sportiv. Cred că Dumnezeu a aranjat lucrurile aşa pentru mine să joc din nou în Liga 1. Sînt şanse aproape de sută la sută să mă retrag de aici”, a mai spus Pancu.

UPDATE 19:25 / Daniel Pancu s-a înţeles cu FC Voluntari. El a semnat un contract pe o durată de un an cu nou promovata în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Rapidului va fi prezentat oficial joi, la ora 13:30, cînd clubul din Voluntari va organiza o conferinţă de presă.

***************************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a părăsit cantonamentul Rapidului de la Braşov. Fotbalistul, care nu semnase un nou contract cu formaţia giuleşteană, ar putea ajunge la FC Voluntari.

Nou-promovata a purtat mai multe discuţii cu fotbalistul, căruia i-a propus un contract pe o perioadă de un an. Pancu ar fi cerut un timp de gîndire. Acum, se pare că va accepta oferta, după ce a fost deranjat de atitudinea lui Valerii Moraru, care nu şi-a respectat promisiunile făcute.

Pancu şi-ar fi dorit să îşi încheie cariera de fotbalist la Rapid.

 

 

ADVERTISEMENT