Fotbal intern

FOTO / NOU stadion pentru Rapid! Cum arată BIJUTERIA din Giuleşti!

UPDATE / Giuleştenii au retrogratat în eşalonul secund, iar acum se luptă pentru ca sezonul următor să revină în Liga 1. Rapidiştii au primit şi veşti bune: vor avea un nou stadion....
19.11.2015 | 16:50
FOTO  NOU stadion pentru Rapid Cum arata BIJUTERIA din Giulesti

UPDATE / Giuleştenii au retrogratat în eşalonul secund, iar acum se luptă pentru ca sezonul următor să revină în Liga 1. Rapidiştii au primit şi veşti bune: vor avea un nou stadion.

Reprezentanţii Campaniei Naţionale de Investiţii analizează toate documentele şi vor aproba proiecul. Macheta noului stadion este deja gata, iar noua arena va avea o capacitate de 18.000 de locuri, integral acoperite, o sală multifuncţională, dar şi alte săli de haltere, lupte, box şi karate.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA NOUL STADION

De asemenea, lîngă stadion vor fi construite şi două parcări: una supraterană şi una lîngă noua sală de sport, pe trei etaje, cu o capacitate de 480 de locuri.

……………………………

Rapid a trimis către Compania Naţională de Investiţii dosarul pentru aprobarea finală a proiectului de modernizare a stadionului în vederea organizări Campionatului European din 2020.

Astfel, stadionul din Giuleşti, după modernizare, va avea încălzire, parcări subterane, precum şi alte modificări:
– arena va dispune de două parcări supraterane: una de 600 de locuri, pe terenul de lîngă sala polivalentă, cu două căi de acces spre stadion (alee pietonală şi pasarelă) şi una de 100 de locuri, la terenurile de zgură;
– se va demola peluza dinspre Teatrul Giuleşti, iar cea care se va construi va fi exact pe modelul peluzei nord;
– stadionul va avea 18.000 de locuri, pentru care vor exista mai multe guri de acces;
– stadionul va fi acoperit total;
– nici o sală din cadrul complexului giuleştean nu va fi demolată, doar că actualele două săli de la tribuna oficială vor fi mutate în noua peluză.

Tags: