Fotbal intern

STEAUA. Ce lovitură! Marica S-A ANTRENAT cu marea RIVALĂ

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
20.05.2016 | 00:08
STEAUA. Ce lovitură! Marica S-A ANTRENAT cu marea RIVALĂ
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

BECALI ÎI ÎMPACĂ PE RĂDOI ŞI TAMAŞ! Ce vrea să facă latifundiarul pentru a stinge conflictul dintre finul său şi fundaşul de la Steaua poţi afla din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

CUM L-A RATAT RAPID PE CIPRIAN MARICA! Fostul atacant al lui Dinamo, Şahtar, Stuttgart, Getafe sau Steaua s-a antrenat pentru o scurtă perioadă în Giuleşti, dar a plecat din cauza eternei lipse de bani a „vişiniilor”.

PREŞEDINTELE FRF RĂZVAN BURLEANU „SE VREA KIM IR-SEN”! Super-interviu cu un „nume greu” din FRF în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

DAT AFARĂ DE STEAUA ŞI DE DINAMO, BUN DE INTERNAZIONALE MILANO! N-a avut valoare de „granzii” Capitalei, dar a debutat în Serie A la prima echipă a „nerazzurilor”!

EI SÎNT STARURILE! Ca orice mare competiţie, şi EURO 2016 scoate la rampă vedete de primă mînă ale sportului-rege, super fotbalişti capabili să decidă orice meci! TOP 5 „meseriaşi”, în FANATIK-ul de VINERI!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

ADVERTISEMENT

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, de ce este Alibec un „caz” tot timpul, de ce îl cheamă şefii pe Breeveld la echipă şi el nu vrea să vină, cum vrea Tata Puiu să rezolve problema financiară a „puiului” Edi, ce probleme sînt cu banii de chirie în Bănie, cum s-a făcut Rică Răducanu cu un porc întreg în vremurile în care carne se găsea doar în ziare şi la televizor!

Toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri