ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Rapid şi încă trei cluburi, DEPUNCTATE! Urmează recursul

UPDATE ORA 22:30 / Şi ASA Tg. Mureş a făcut recurs la decizia Comisiei de fond a Sistemului Naţional de Licenţiere prin care a fost penalizată cu şase puncte....
Autori: Mihai Popescu, Răzvan Scarlat | 26.05.2016 | 00:00
Rapid şi încă trei cluburi, DEPUNCTATE! Urmează recursul

UPDATE ORA 22:30 / Şi ASA Tg. Mureş a făcut recurs la decizia Comisiei de fond a Sistemului Naţional de Licenţiere prin care a fost penalizată cu şase puncte.

ADVERTISEMENT

Clubul ASA Tîrgu-Mureş a luat act de decizia instanţei de fond a Comisiei de Licenţiere a FRF, de a depuncta formaţia noastră cu 6 puncte, în sezonul 2016-2017.

Prin urmare, clubul nostru a angajat o casă de avocatură care, împreună cu administratorul judiciar al clubului, a demarat deja acţiunile legale. Conform legislaţiei în vigoare beneficiem de două căi de atac, apelul faţă de decizia Comisiei de Licenţiere a FRF, iar în cazul păstrării deciziei iniţiale, Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne.

ADVERTISEMENT

Apelul vis-à-vis de această decizie a fost transmis în cursul zilei de ieri (n.r. marţi), iar acum aşteptăm decizia finală a Comisiei.

Din păcate, această situaţie a fost cauzată de blocajul financiar de la începutul sezonului trecut, blocaj financiar care a împiedicat formaţia noastră să lupte cu şanse reale pentru primele locuri ale campionatului şi, de ce nu, chiar pentru titlu. Blocarea sumei de 7 milioane de lei a îngreunat considerabil activitatea clubului, fapt care a dus în final la solicitarea demarării procedurii de insolvenţă”, se arată în comunicatul lui ASA, postat pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

**********************************************************

CFR Cluj, Rapid, ASA Tîrgu Mureş şi Petrolul vor fi depunctate, conform deciziei Comisiei de fond a Sistemului Naţional de Licenţiere.

Decizia survine după ce FANATIK.RO a prezentat în exclusivitate informaţia în privinţa grupării giuleştene – vezi detalii AICI. 

ADVERTISEMENT

Gruparea din Gruia va porni campionatul cu minus 9 puncte, iar celelalte formaţii vor avea cu şase puncte mai puţin. Un comunicat oficial din partea FRF, în acest sens, este aşteptat în cursul zilei de vineri, cînd se va încheia procesul de licenţiere.

“Am fost înştiinţaţi în legătură cu această depunctare şi am şi formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mîine (joi- n.r.). Cel puţin trei dintre cele nouă puncte aplicate sînt o greşeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanţe salariale”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!