Încă un Rapid la orizont! ”Nu e Copos în spatele proiectului!”

Rapid va juca în a cincea ligă, după ce s-a anunţat falimentul clubului. Se pare că vor apărea, însă, două echipe ale giuleştenilor!

AFC Rapid a fost înscrisă deja la Asociatia Municipală de Fotbal din Bucureşti de către Horia Manoliu, fost angajat al clubului şi apropiat al lui George Copos.

”Domnul Copos nu este în spatele acestui proiect. Aceasta a fost una din cauzele pentru care a cedat AFC Rapid, faptul că nu mai vrea să se implice în fenomen”, a anunţat preşedintele Horia Manoliu.

În paralel, clubul Aristocratic s-a asociat cu Mişcarea Feroviară. Cele două au creat Mişcarea CFR Rapid. Noul club s-ar putea bucura de susţinerea unui alt fost acţionar din Giuleşti, Jean Valvis.

”Rapid e ceva special. Din păcate, mă uitam că se fac 2-3 echipe... Nu trebuia să intre în faliment Rapid, pentru că din momentul ăsta cred că o să înceapă un purgatoriu pentru rapidişti”, a spus Dan Alexa.

”Eu nu pot să fiu decît fericită că această echipă merge înainte. Din punctul meu de vedere, este benefic ca ea să meargă înainte prin tradiţia fotbalului rapidist şi tradiţia clubului Rapid”, a admis Vali Caciureac, preşedintele CS Rapid.

Rapidul falimentar susţinut de Valerii Moraru mai are termen la tribunal pe 24 august.