Cu ce fete de fete se distrează patronul cînd echipa MOARE!

Adrian Zamfir a intrat în gura suporterilor giuleşteni, care îl acuză că se distrează în vacanţe exotice, în timp ce clubul se află în pragul falimentului....
08.05.2014 | 00:11
Cu ce fete de fete se distreaza patronul cind echipa MOARE

Adrian Zamfir a intrat în gura suporterilor giuleşteni, care îl acuză că se distrează în vacanţe exotice, în timp ce clubul se află în pragul falimentului.

Deşi Rapid este la un pas să revină în Liga 1, lucrurile în Grant nu sînt deloc liniştite. Gruparea “alb-vişinie” are, în continuare, grave probleme financiare şi nici un investitor serios nu pare dispus să se implice. Vinovat de acest lucru, în opinia fanilor, este Adrian Zamfir, cel care a preluat pachetul majoritar de acţiuni al Rapidului de la George Copos. Administratorul special al giuleştenilor a intrat în gura suporterilor mai ales după ce, la mijlocul lunii trecut, a ales să plece în vacanţă la Dubai, deşi clubul era în pericol să primească licenţa.

S-a pozat cu o brunetă focoasă

Se ştie că, în cele din urmă, jucătorii, convinşi de Nicolae Manea, au acceptat să semneze hîrtii prin care au fost de acord cu amînarea plăţii salariilor. În tot acest timp, cînd clubul se afla în colaps, Adrian Zamfir se distra de zor în Dubai. Mai mult, patronul Rapidului a ţinut să imortalizeze clipele petrecute în Dubai prin două fotografii, care au ajuns pe mîna suporterilor. Cu zîmbetul pe buze şi departe de problemele financiare cu care se confruntă clubul giuleştean, Zamfir s-a pozat alături de o brunetă focoasă, semn că vacanţa din Dubai i-a priit de minune.

zamfir 1 zamfir 2

“Cînd vine vorba de bani, te plîngi că n-ai… Te-ai distrat bine în Dubai?”

Gestul lui Adrian Zamfir de a pleca în Dubai în loc să rămînă în România pentru a rezolva problemele Rapidului a fost taxat de fani la partida cu ACS Berceni, disputată la finalul săptămînii trecute, în Giuleşti. Pe lîngă înjurăturile de rigoare, suporterii au afişat un mesaj ironic cu trimitere la patronului alb-vişiniilor: “Cînd vine vorba de bani, te plîngi că n-ai… Te-ai distrat bine în Dubai?”. Zamfir nu a fost prezent la partida cu pricina. De altfel, jucătorii nu l-au mai văzut pe acesta de mai bine de două luni. “Nici nu mai ştiu cînd am avut ultima discuţie cu domnul Zamfir. Ultima dată l-am văzut cu mult timp înaintea meciului cu Iaşi, din retur”, a precizat Daniel Pancu, căpitanul Rapidului.

Rapid_00000

300…de euro costă cel mai ieftin bilet pentru ruta Bucureşti – Dubai – Bucureşti la clasa economic

16…salarii restante are Mădălin Martin, unul dintre cei mai în formă jucători ai Rapidului

Tags: