Sport

Rapid a anunțat stadionul pe care va juca partida cu UTA Arad. Cât costă biletele

Rapid a emis un comunicat oficial, pe site-ul clubului, prin care anunță stadionul pe care va disputa meciul cu UTA Arad, din etapa a 23-a de Liga 1, și prețul biletelor.
25.01.2022 | 20:20
Rapid a anuntat stadionul pe care va juca partida cu UTA Arad Cat costa biletele
ADVERTISEMENT

Partida Rapid – UTA Arad va avea loc sâmbătă, la ora 20:00.

Rapid a anunțat stadionul pe care va juca partida cu UTA Arad

Rapid a anunțat că partida cu UTA Arad va avea loc pe stadionul „Arena Națională”, astfel că debutul pe noul stadion din Giulești mai trebuie să aștepte.

Prețurile biletelor:

Peluza Nord: 20 RON
Tribuna a II-a: 35 RON
Tribuna I (inelul 2): 45 RON
Tribuna 0: 60 RON
VIP: 100 RON
Parking (zona D): 30 RON
Casele de bilete vor fi deschise după următorul program:

ADVERTISEMENT

Joi, 27 ianuarie – între 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabia)
Vineri, 28 ianuarie – între 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabia)
Sâmbătă, 29 ianuarie – între 12:00 – 20:30 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Cum se face accesul la meci:

„Pe baza certificatului verde, obținut în urma vaccinării cu schema completă, prin testarea PCR (cu 72 de ore înainte de ora meciului) sau antigen (cu 48 de ore înainte de ora meciului), sau prin dovada trecerii prin Covid-19 în ultimele 180 de zile. 

ADVERTISEMENT

Testele antigen pot fi făcute la partenerul Complet Medical, la prețul de 25 de lei, cu dovada prezenței la meci (bilet sau abonament).

Minorii (până în 18 ani) pot intra pe stadion fără dovada vaccinării sau a testării. Copiii până în 14 ani au acces gratuit, pe baza unui bilet special, ridicat de la casele de bilete”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

ADVERTISEMENT

Când ar putea Rapid juca pe noul stadion din Giulești

În urmă cu trei săptămâni, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezvăluit, pentru FANATIK, faptul că formația alb-vișinie ar putea disputa primul sau al doilea meci oficial, din acest an, pe noua arenă din Giulești.

„Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuție cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca. Nici ei nu știu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede.

Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, Rapid se află pe locul 7 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT
Tags: