Sport

Rapid a bifat al treilea transfer al verii. A semnat cu un jucător important din Liga 1

Rapid a promovat în Liga 1 după o așteptare de șase ani, iar oficialii clubului fac eforturi să contureze un lot competitiv.
27.06.2021 | 19:21
Rapid a bifat al treilea transfer al verii A semnat cu un jucator important din Liga 1
ADVERTISEMENT

Promovarea Rapidului în Liga 1 a reaprins imaginația și speranțele fanilor, dar transferurile visate de aceștia și de antrenorul Mihai Iosif întârzie.

Duminică, giuleștenii au anunțat o nouă achiziție. Un jucător important în ultimul sezon al Ligii 1 a semnat cu gruparea vișinie.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai constanți jucători din Liga 1 a ales Giulești-ul

Ultima achiziție a Rapidului este un fotbalist exponențial în competițiile interne din România. Croatul Ljuban Crepulja a ales farmecul din Giulești.

Crepulja, în vârstă de 27 de ani, a retrogradat cu Astra Giurgiu în liga a doua, dar nu a rămas la gruparea giurgiuveană, alegând să evolueze tot în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul defensiv este unul dintre cei mai constanți jucători din întrecerile interne, adunând în ultimele două sezoane 72 de meciuri pentru Astra, 42 numai în sezonul trecut, în toate competițiile

Titular de drept în linia mediană a Astrei, croatul nu a mai așteptat rezolvarea problemelor ce par fără sfârșit la gruparea giurgiuveană și va continua să joace la cel mai înalt nivel în România.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit să semnez pentru un club mare din România. Despre Rapid știu că este un club de tradiție, cu foarte mulți suporteri. Chiar am fost la un meci al Rapidului, primul din Liga 2, exact când am ajuns în țară, cu un stadion plin.

A fost foarte frumos. Cât despre sezonul viitor, trebuie să luăm fiecare meci în parte, pas cu pas. Poate în primul an nu vom lupta pentru titlu, dar vom da totul în fiecare meci”, a spus croatul pentru fcrapid.ro.

ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru Rapid. Echipa nu merge în cantonament

Rapid a reușit doar trei transferuri în această vară și, pe deasupra, s-a văzut obligată să-și anuleze și cantonamentul din Turcia, din cauza fotbaliștilor care dau BAC-ul.

Rapid București se află la Brașov în primul stagiu de pregătire al verii, după care ar fi trebui să meargă la Bolu. Din nefericire, nou-promovata a trebuit să anuleze deplasarea și să rămână în Poiana Brașov.

Conducerea giuleștenilor a anunțat motivul prin intermediul paginii de Facebook că, la Bolu, nu își vor putea măsura forțele cu niște adversari redutabili și că opt dintre componenții lotului lui Mihai Iosif urmează să dea examenul de Bacalaureat.

Rapid a disputat deja primul amical al verii, cu Farul Constanța, încheiat la egalitate, scor 1-1. Al doilea meci test ar trebui să se dispute în compania nou înființaei FCSR Brașov, o echipă rezultată din fuziunea dintre Corona și SR Municipal Brașov.

ADVERTISEMENT