Fotbal intern

Rapid a decis unde va juca meciurile din returul Ligii a 3-a. Anunţul giuleştenilor

29.10.2018 | 20:15
Rapid a decis unde va juca meciurile din returul Ligii a 3a Anuntul giulestenilor

Echipa Rapid Bucureşti este nevoită să se mute de pe stadionul “Valentin Stănescu” din Giuleşti, toate acestea deoarece arena va intra în renovare în vederea organizării EURO 2020. Astfel, giuleştenii au fost nevoiţi să caute un alt stadion pe care să joace meciurile din returul Ligii a 3-a, sezonul 2018 – 2019.

După lungi negocieri, oficialii lui Rapid Bucureşti au decis să mute echipa în returul sezonului 2018  – 2019 al Ligii a 3-a pe stadionul din Regie. Recent, și omul care a preluat conducerea în Giuleşti, Victor Angelescu, a anunţat că Rapid se va muta pe arena din Regie, după ce stadionul Giuleşti va intra în procesul de renovare: “Când se va închide Giuleştiul pentru reconstrucţia stadionului, ne vom muta pe stadionul din Regie. Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a”, declara afacerisul care are 40% din acţiunile Rapidului.

Unde va juca Rapid meciurile din returul Ligii a 3-a

“Acum 8 ani în Regie. Din retur, aici vom juca meciurile de acasă”, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook, alaturi de o poza cu suporterii echipei Rapid Bucureşti.

Nu este prima dată când Rapid se mută în Regie, pe stadionul pe care a jucat Sportul Studenţesc şi care a fost construit în 1920. Giuleştenii au început sezonul 2011 – 2012 pe arena din Regie, tot din cauza unor probleme cu stadionul din Giuleşti. Rapidiştii au jucat cu Vaslui (scor 3-0) şi cu FC Braşov ( scor 1-1)pe arena lui Sportul Studenţesc. Un alt meci, cu Concordia Chiajna, a fost disputat la Piteşti.

Stadionul din Regie, acolo unde a jucat Sportul Studenţesc
Stadionul din Regie, acolo unde a jucat Sportul Studenţesc

Ultimul meci pe care Sportul Studenţesc l-a jucat pe stadionul din Regie a fost cu Rapid, în sezonul 2011 – 2012, atunci când giuleştenii s-au impus cu 2-0.

  • 10.000 de locuri are stadionul Sportului Studenţesc
  • 14.500 de locuriva avea noul stadion “Valentin Stănescu” din Giuleşti, iar lucările vor costa 26 de milioane de euro
  • noua arenă “Valentin Stănescu” va găzdui antrenamentele echipelor care vor juca pe “Arena Naţională” în preliminariile EURO 2020