Sport

Rapid a făcut ofertă pentru încă un fost fotbalist de la FCSB. Răspunsul primit de conducere. Video exclusiv

Rapid i-a făcut o ofertă lui Florin Gardoş pe vremea când evolua în liga secundă. Fostul fotbalist de la FCSB a explicat motivele pentru care a declinat propunerea.
25.05.2023 | 13:47
Rapid a facut oferta pentru inca un fost fotbalist de la FCSB Raspunsul primit de conducere Video exclusiv
Exclusiv. Rapid a făcut ofertă pentru încă un fost fotbalist de la FCSB. Răspunsul primit de conducere. Video
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să îl transfere gratis pe Iulian Cristea, fostul fundaş de la FCSB. Giuleştenii au planuri mari pentru stagiunea viitoare când vor să câştige titlul de campioană.

Rapid a făcut ofertă pentru încă un fost fotbalist de la FCSB “Era rivalitatea asta cu FCSB!”

Iulian Cristea nu este singurul fost jucător de la FCSB ofertat de Rapid în ultimii ani. Florin Gardoş a povestit la FANATIK SUPERLIGA că a fost dorit de giuleşteni, dar a declinat oferta giuleştenilor din cauza trecutului stelist:

ADVERTISEMENT

“Am avut ofertă de la Rapid. Erau în Liga a II-a, cu Ovidiu Burcă la conducere. Abia ce am reziliat cu U Craiova. În al doilea rând era Rapidul, era rivalitatea asta cu FCSB. Nu am ajuns la discuţii concrete.

M-au întrebat dacă vreau să vin, am spus de ce nu. Ovidiu mi-a spus că rapidiştii mă adoptă dacă voi juca bine. Eu i-am spus că nu vreau să ajung să mă înjure fanii”, a spus Gardoş la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: “În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător foarte valoros, a jucat la echipa naţională”

Acum, Rapid a pus ochii pe Iulian Cristea, care şi-a reziliat contractul cu FCSB imediat după “finala campionatului” cu Farul Constanţa. Cele două părţi au avut deja primele discuţii, după cum a spus finanţatorul Victor Angelescu:

“Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor. În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător foarte valoros, a jucat la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Normal că, pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Dacă la Rapid a început campania de transferuri, la FCSB a început curăţenia de vară. Şapte jucători pleacă de la echipă după ratarea titlului: Iulian Cristea, Joonas Tamm, Billel Omrani, Valentin Crețu, Boban Nikolov, Deian Sorescu şi Sorin Şerban, ultimul intrat pe această listă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT