Fotbal intern

Rapid a făcut primul transfer din 2019! Daniel Pancu a adus un jucător de la liderul din Liga 2

09.01.2019 | 21:24
Rapid a facut primul transfer din 2019 Daniel Pancu a adus un jucator de la liderul din Liga 2

Echipa Rapid București a făcut primul transfer din 2019 și a adus un jucător de la formația Sportul Snagov, liderul din Liga 2. Giuleștenii, care se luptă pentru promovarea în eșalonul secund, l-au adus pe fundașul stânga Cătălin Oanea, în vârstă de 19 ani, care a debutat în fotbalul de performanță la Aerostar Bacău.

Deși are doar 19 ani, Cătălin Oanea își câștigase un loc de titular la Sportul Snagov, jucând în 16 din cele 21 de etape scurse din Liga 2. Fotbalistul a semnat cu Rapid București un contract valabil timp de un an și jumătate, urmând a-l avea concurent pe postul de fundaș stânga pe Alin Demici.

Cătălin Oanea la prezentarea oficială la Rapid București
Cătălin Oanea la prezentarea oficială la Rapid București

Cătălin Oanea, primul transfer făcut de Rapid în 2019

“Pentru mine este o onoare foarte mare să îmbrac tricoul unui asemenea club, cum este Rapidul, și le promit tuturor că voi da totul pentru a-i face fericiți pe minunații suporteri rapidiști”, a declarat Cătălin Oanea, primul jucător transferat de Rapid București în 2019.

Înainte de reluarea campionatului, Rapid București e lider în a doua serie din Liga 3. Giuleştenii au 38 de puncte, patru avans faţă de Unirea Slobozia și șase față de CS Afumaţi. Elevii lui Daniel Pancu vor disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Regie, după ce arena Giulești a intrat în reconstrucție pentru Campionatul European din 2020.

Deși în ultima perioadă se știa că omul care conduce clubul Rapid București este Victor Angelescu, FANATIK a aflat că de fapt în spatele investițiilor de la clubul din Giulește se află  miliardarul Viorel Cataramă, președintele partidului Dreapta Liberală, și un alt afacerist important, extrem de discret.

Tags: