Sport

Rapid a încălcat acordul cu FCSB înaintea derby-ului: ”Le e frică de Peluza Nord”

Rapid și FCSB ajunseseră la un acord de reciprocitate privind accesul fanilor la meciurile directe, însă giuleștenii s-au răzgândit cu șase zile înaintea derby-ului din Giulești.
18.07.2022 | 19:00
Rapid a incalcat acordul cu FCSB inaintea derbyului Le e frica de Peluza Nord
Rapid și FCSB ajunseseră la un acord de reciprocitate privind accesul fanilor la meciurile directe, însă giuleștenii s-au răzgândit cu șase zile înaintea derby-ului din Giulești. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pentru a beneficia de un număr cât mai mare de susținători, reprezentanții celor două mari rivale se înțeleseseră la o reciprocitate foarte mare de bilete.

Acord rupt între Rapid și FCSB

Numai că Rapid nu a mai fost de acord cu înțelegerea inițială și nu va permite accesul decât pentru 600 de fani ai rivalei FCSB la partida din etapa a 2-a din SuperLiga, programată duminică, 24 iulie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

”Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400.

Astfel, la Peluza dinspre Teatru, vor sta cei care au abonamente la Peluza Sud, nemaifiind relocați, precum și cei care își vor achiziționa abonamente sau bilete în perioada următoare. Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au anunțat rapidiștii.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, nemulțumit de decizia rapidiștilor

Decizia clubului din Giulești l-a înfuriat la culme pe managerul general al celor de la FCSB. Mihai Stoica nu înțelege raționamentul acestei hotărâri și crede că singura motivare este faptul că rapidiștilor le e frică de suporterii ”roș-albaștri”.

”Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord. Mi-a trimis cineva că au postat acum pe rețelele de socializare”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Derby cu casa închisă în Giulești

La mijlocul săptămânii trecute, rapidiștii anunțau că biletele pentru primul joc de pe Giulești din noul sezon se epuizează rapid, astfel că există șanse foarte mari ca meciul să se desfășoare cu casa închisă.

Oficialii ”vișiniilor” au precizat că până joi, 21 iulie, se vor vinde doar abonamente, urmând ca de vineri, 22 iulie, dacă vor mai fi locuri libere, să se comercializeze fizic și bilete pentru derby. Biletele online pentru meciul cu FCSB vor fi puse la vânzare tot vineri, 22 iulie, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Până la derby-ul din Giulești, formația patronată de Gigi Becali va juca în deplasare joi, 21 iulie, de la ora 19:00, cu Saburtalo Tbilisi, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,28 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: