Sport

Rapid a început curățenia după ratarea promovării! Ce jucători au fost dați afară

07.08.2020 | 12:56
Rapid a inceput curatenia dupa ratarea promovarii Ce jucatori au fost dati afara
ADVERTISEMENT

Rapid București nu a reușit să promoveze în prima ligă la capătul acestei stagiuni. Ovidiu Burcă a spus care sunt primii fotbaliști care vor părăsi formația din Giulești.

Directorul general al rapidiștilor a declarat că la trei fotbaliști le expiră contractul: ”Piriz, Mallo și Alex Iacob termină contractul, rămâne să vedem. Aici toată discuția începe de la noul antrenor. De acolo va începe restructurarea lotului”, a zis Burcă, potrivit celor de la ProSport Live.

ADVERTISEMENT

Facundo Piriz trebuia să fie vedeta Rapidului, însă acesta a evoluat doar în șase meciuri oficiale pentru bucureșteni. În prezent, Piriz valorează un milion de euro. 2,8 milioane de euro a fost cea mai înaltă cotă a jucătorului.

Are în palmares trei titluri de campion

Piriz a bifat 76 de jocuri pentru Akhmat Grozny. De 74 de ori a evoluat jucătorul pentru Club Nacional și de 27 de ori pentru francezii de la Montpellier.

ADVERTISEMENT

Facundo Piriz are trei titluri de campion câștigate în Uruguay cu Club Nacional. Totodată, el a evoluat în nouă jocuri pentru naționala U20 a țării unde s-a născut și în alte cinci întâlniri în formația sub 23 de ani a sud-americanilor. Piriz a mai strâns 9 meciuri în Copa Libertadores și 5 în Copa Sudamericana.

Facundo Mallo a mai evoluat pentru Dinamo București, CA Torque, Liverpool FC Montevideo. În prezent jucătorul este cotat la 300.000 de euro. Este născut în Uruguay și a evoluat la Rapid din iulie 2019. Patru goluri a reușit în acest sezon pentru Rapid (trei în campionat și unul în Cupă).

ADVERTISEMENT

Două puncte au despărțit-o pe Rapid de prima ligă

Alexandru Iacob este cotat la 125 de mii de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. A mai jucat la Pafos, Delta Tulcea, Viitorul Constanța, Oțelul Galați, Steaua București, Gloria Buzău și Corvinul Hunedoara.

Patru jocuri a bifat în campionat pentru Rapid Iacob și unul în Cupa României. Alexandru Iacob nu a reușit să marcheze niciun gol.

ADVERTISEMENT

Rapid București a încheiat pe locul cinci play-off-ul din eșalonul secund, cu 25 de puncte, la două lungimi de ultima poziție ce ducea direct în prima ligă și de locul de baraj. Trei egaluri, o victorie și o înfrângere au avut giuleștenii în play-off.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: