Rapid a promovat în Liga 3 în ziua în care a sărbătorit 95 de ani de la înfiinţare. Video

Mirela Apostol   
în Rapid Bucuresti
24/06/2018, 08:55
Rapid a promovat în Liga 3 în ziua în care a sărbătorit 95 de ani de la înfiinţare. Video GALERIE FOTO
Rapid a promovat în Liga 3

Rapid a promovat în Liga 3 în ziua în care clubul a sărbătorit 95 de ani de la înfiinţare! După ce au câştigat şi manşa retur a barajului pentru accederea în eşalonul al treilea, scor 10-1, (17-1) giuleştenii au pornit petrecerea.

În aceeaşi zi în care în care s-a disputat partida cu Singureni, Rapid Old Boys a întâlnit o naţională a României formată numai din jucători care au îmbrăcat şi tricoul Rapidului pentru a marca împlinirea a 95 de ani de la înfiinţarea clublui giuleştean.

Rapid a promovat în Liga 3

“Vine vacanța, în sfârșit. Nu vreau să mai aud de nimeni, vreau să stau liniștit, am îmbătrânit într-un an cât alții in 10! Clubul ăsta, de obicei, te îmbătrânește. Nu i-ați văzut și pe cei de dinainte, foștii mari jucători, te încărunțește repede clubul asta.

A fost un an foarte dificil, probabil cel mai dificil din istoria Rapidului. Sperăm să ne aducem aminte de aceste momente din Liga a 4-a și peste patru ani, când vom fi în prima ligă. Eu îmi doresc să promovez an de an, să facem din Rapid o echipă puternică, s-o readuc pe prima scenă. Vreau să le mulțumim celor care ne-au ajutat la început (n.r – primarul, sponsorii), pentru că fără dânșii nu ne-am fi putut ridica. Sperăm să vină sponsorii lângă noi, rapidiști potenți financiari. Ne dorim un Rapid curat, dar cu o susținere financiară pe măsură”, a spus Daniel Niculae la un post de televiziune.

Închide ×