Fotbal intern

Rapid a promovat în liga a doua! Giuleștenii au învins-o fără drept de apel pe Unirea Slobozia

12.05.2019 | 18:36
Rapid a promovat in liga a doua Giulestenii au invinso fara drept de apel pe Unirea Slobozia

Rapid a promovat în mod oficial în liga a doua! Astfel, după ce au luat o pauză de la fotbal din cauza falimentului giuleștenii au revenit în forță. Ajutați și de Primăria Sectorului 1, elevii lui Daniel Pancu au revenit în al doilea eșalon și de la anul se vor lupta pentru accederea în Liga 1 Betano. Partida cu Unirea Slobozia nu a avut istoric. Rapid a dat trei goluri și a făcut 69 de puncte după 26 de jocuri.

Rapid a promovat în liga a doua!

22 de victorii au bifat în acest sezon giuleștenii, trei rezultate de egalitate și o singură înfrângere. De remarcat că Rapid a început campionatul cu Constantin Schumacher pe banca tehnică, dar eliminarea din Cupa României în fața celor de la Turris Turnu Măgurele a adus un șoc la echipă. Finanțatorul Victor Angelescu l-a pus pe liber pe fostul mijlocaș și l-a numit principal pe Daniel Pancu.

Rămași și fără stadion după ce vechea arenă „Valentin Stănescu” a fost pusă la pământ pentru a se construi o alta nouă în vederea Campionatului European 2020, giuleștenii s-au mutat în Regie. A fost mutarea câștigătoare pentru că galeria s-a simțit ca la ea acasă. La fel a fost și cu Unirea Slobozia. Aproape 5 mii de fani au luat cu asalt stadionul celor de la Sportul Studențesc pentru a fi alături de favoriți.

Rapid a promovat în liga a doua! Daniel Pancu alaturi de fotbalistii rapidisti la o pauza de hidratare in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Agricola Borcea, contand pentru Liga a-3-a, desfasurat pe Stadionul Regie-Sportul Studentesc din Bucuresti, vineri 26 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Daniel Pancu in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Agricola Borcea, contand pentru Liga a-3-a, desfasurat pe Stadionul Regie-Sportul Studentesc din Bucuresti, vineri 26 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cum s-au marcat golurile

Rapid a început în ofensivă partida care putea să o ducă în liga a doua. Numai 19 minute a rezistat Slobozia, apoi Hlistei a punctat și i-a liniștit pe suporteri. Cârstocea a marcat și el la doar 4 minute distanță. Vlada a închis meciul în minutul 63 și a stabilit scorul final. Finalul a adus o explozie de bucurie în tabăra gazdelor. Întreaga echipă a mers la galerie, acolo unde fanii au pus în scenă un adevărat recital.

Minute în șir s-a cântat și pentru Rapid lucrurile sunt cât se poate de clare. Urmează o vară agitată în care Daniel Pancu trebuie să pună la punct rețeta perfectă pentru abordarea eșalonului secund.

  • 2 promovări consecutive are Rapid în acest moment

 

Tags: