Fotbal intern

Rapid a recuperat palmaresul! Ce sumă a plătit Academia: „O veste uriașă”

12.06.2018 | 11:57
Rapid a recuperat palmaresul Ce suma a platit Academia O veste uriasa

Astăzi, la ultima licitaţie stabilită pentru vânzarea brandului Rapid, Academia Rapid a cumpărat marca şi culorile. Rapidul a fost singura societate care cumpărase caietul de sarcini, încă de la prima licitaţie.

„Era de aşteptat să se întâmple acest lucru până la urmă. A participat un singur ofertant, FC R Bucureşti, care a oferit preţul de pornire al licitaţiei şi a fost declarat câştigător. Acest lucru presupune foarte mult pentru suporteri, SC Fotbal Club R Bucureşti are intenţia să fie continuatorul Rapidului. Marca îţi oferă numele, culorile şi, eventual, şi palmaresul acestora. Deocamdată s-a plătit doar 10%, garanția de participare. Asociația a fost reprezentată de administrator. Nu există niciun ban de la primărie, e plătită din contul asociației. Eu cred că am pus Rapidul pe șine, metaforic vorbind. Sperăm să readucem echipa la locul ei în fotbalul românesc”, a spus lichidatorul palmaresului Rapidului, Mihai Florea. A fost cel de-al 19-lea termen, singura licitaţie la care s-a prezentat cineva. „Am zis să pornim de la 4 milioane, dar până la urmă prețul a fost stabilit de ofertanți”, a mai spus oficialul.

Daniel Pancu, în extaz după ce Rapid a recuperat palmaresul

Daniel Pancu s-a arătat încântat de faptul că Rapid a recuperat palmaresul: „Nu știu exact cine a achiziționat brand-ul, dar e o veste uriașă. O așteptam de mult. Interesul pentru Rapid a devenit din nou foarte mare în rândul oamenilor potenți financiar. Avem cea mai frumoasă galerie din România, am dovedit-o din nou și în Liga a 4-a.”

Întrebat despre cei care nu recunoșteau Academia Rapid drept continuatoarea formației din Giulești, Daniel Pancu a spus categoric: „Dacă nici nu recunosc acum echipa, înseamnă că nu recunosc Rapidul.” Unul dintre ei este Dănuț Lupu, antrenorul lui FC Singureni, echipă care va juca pe 16 și 23 iunie într-o dublă pentru promovarea în Liga a 3-a.

Tags: