Fotbal intern

Rapid a transferat un atacant după plecarea lui Daniel Niculae! A jucat la Craiova

01.08.2018 | 08:44
Rapid a transferat un atacant după plecarea lui Daniel Niculae. Fostul jucător al giuleştenilor, alături de trofeul pentru jucătorul partidei după meciul de fotbal dintre Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti
ADVERTISEMENT

Rapid a transferat un atacant după plecarea lui Daniel Niculae de la club. Fotbalistul care a pus serios umărul la promovarea echipei din Liga 4 în Liga 3 nu a mai dorit să continue în Giuleşti, iar “vişinii” s-au văzut nevoiţi să-şi caute alt om în ofensivă.

Acum şi-au găsit, iar Sergiu Jurj este noul jucător al giuleştenilor. Rapid şi-a luat atacant,iar mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului, care a mai adus alţi doi jucători pe lângă fostul fotbalist de la Craiova:

ADVERTISEMENT

Rapid a transferat un atacant

“Rapid continuă seria transferurilor cu trei jucători tineri, de mare viitor, ce ne vor fi de mare ajutor în sezonul 2018/19: Amir Jorza, Alin Demici şi Sergiu Jurj”, au scris rapidiştii. În vârstă de 20 de ani, Jurj a evoluat la FC Ardealul, U Craiova, FCM Baia Mare, Hellas Verona Primavera, Olimpia Satu Mare şi Chindia Târgovişte. Amir Jorza are 19 ani, este mijlocaş central şi a evoluat timp de trei sezoane la UTA Arad (2015 – 2016, 18 de meciuri, 1 gol; 2016 – 2017, 21 de meciuri, 1 gol; 2017 – 2018, 25 meciuri, 0 goluri). Celălalt jucător se numeşte Alin Demici, are 18 ani şi este un jucător crescut de FC Dinamo Bucureşti. Este un fundaş stânga, internaţional român under 18, care a câştigat Liga Elitelor under 19 cu Dinamo, fiind integralist în finala cu rivala FCSB în meciul disputat pe Arena Naţională.

Rapid a transferat un atacant. Sergiu Jurj, semnând contractul cu rapidiştii
Rapid a transferat un atacant. Sergiu Jurj a semnat cu giuleştenii

“Asta nu înseamnă că mai suntem prieteni”

Rapid a transferat un atacant care să-l înlocuiască pe Daniel Niculae, plecat de la club, după ce acesta s-a certat cu Daniel Pancu. Atacantul a explicat unde s-a produs ruptura: “Nu cred că mai avem ce să discutăm, nu mai are rost. Ghetele trebuie să mi le mai iau. Cum să-mi iau la revedere de la vestiar, când acolo e casa mea? Mă duc și, dacă vreau să mă întâlnesc, mă întâlnesc când vreau, e a doua mea casă. Mi se pare normal să mă duc la vestiarul Rapidului. Eu sunt, am fost și voi rămâne ca acasă pe Giulești. Alții vin și pleacă, asta e diferența între mine și alții…alții care vin, se duc. Noi, că vorbesc în postura de suporter, vom rămâne tot timpul aici. (…) Normal, când joacă Rapidul, pe fiecare suporter ne înțeapă puțin inima.

ADVERTISEMENT

Foarte bine, ăsta e drumul pe care l-a ales el. Ce discuție? Am tot vorbit, am avut fel de fel de discuții, ne-am mai întâlnit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni. Știe foarte bine ce fel de persoană sunt, atât el, cât și Șumi. Și știe că, dacă am luat o decizie și am spus anumite lucruri, nu mă întorc. Îmi dă dreptate, dar el n-a fost niciodată un imbold pentru conducerea cealaltă, de cealaltă parte….el a fost director tehnic și directorul tehnic are parte doar de tehnic. Acum probabil se va implica mai mult și trebuie să se implice mai mult, pentru că, rămânând doar el, o să trebuiască să fie mai atent în legătură cu această relație conducere-echipă”, a spus Niculae.

Rapid şi-a prelungit contractele cu Daniel Pancu şi Vasile Maftei şi i-a mai transferat pe Mircea Manole, jucător crescut de Gheorghe Hagi la Viitorul, Alin Cârstocea şi Rareş Enceanu, fost jucător al FCSB.

ADVERTISEMENT