Fotbal intern

Rapid a transferat un mijlocaș crescut la FC Salzburg! Întăriri pentru promovare

12.07.2019 | 16:14
Rapid a transferat un mijlocas crescut la FC Salzburg Intariri pentru promovare

Formația Rapid București a transferat un mijlocaș crescut la academia clubului FC Salzburg, câștigătoarea ultimelor șase ediții ale campionatului Austriei. Giuleștenii se află în acest moment într-un stagiu de pregătire de zece zile în Turcia care se va încheia la 18 iulie, cu aproximativ două săptămâni înaintea începerii noului sezon din Liga 2 în care și-au propus ca obiectiv promovarea.

Rapid a transferat un mijlocaș crescut la FC Salzburg

În încercarea de a reveni pe prima scenă a fotbalului din România, Rapid București a făcut mai multe transferuri în această vară, iar FANATIK a aflat că ultimul sosit în tabăra giuleștenilor este mijlocașul austriac Sandro Djuric, crescut la academia clubului FC Salzburg. Ajuns la 25 de ani, fotbalistul care are selecții la naționelele U16, 17, 18, 19 și 21 ale Austriei a semnat un contract pe două sezoane cu vișinii.

Cotat la 250.000 de site-urile de specialitate, Sandro Djuric și-a început cariera de profesionist la echipa a doua a grupării FC Salzburg, iar apoi a mai jucat la formațiile FC Liefering, SV Grodig, SC Wiener Neustadt și Austria Lustenau. Fotbalistul austriac evoluează ca mijlocaș la închidere, dar la nevoie poate juca și la construcție sau în banda stângă.

Sandro Djuric la prezentarea oficială după transferul la SC Wiener Neustadt

Djuric, al nouălea transfer făcut de Rapid în această vară

Sandro Djuric este al nouălea jucător transferat de Rapid în această vară, după George Tudoran, Matias Roskopf, Facundo Mallo, Rareș Lazăr, Gabriel Dodoi, Alexandru Dulca, Amir Jorza și Brighton Labeau. Cu aceste schimbări importante în lot, tehnicianul Daniel Pancu va încerca promovarea în Liga 1, deși concurența se anunță a fi acerbă, aceleași obiective avându-le FC Argeș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj.

Rapidiștii au început foarte bine cantonamentul din Turcia și au învins cu scorul de 2-0 pe Yeni Malatyaspor, formație ce a terminat sezonul trecut al Superligii turce pe locul 5. Giuleștenii vor juca următorul meci amical duminică, 14 iulie, cu un adversar care urmează să fie stabilit, iar apoi vor întâlni la 17 iulie echipa lui Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep.

Tags: