Sport

Rapid, aproape să dea lovitura în mercato. Un fotbalist e dorit de patru echipe din Serie A: „E o situație avansată”

Antonio Sefer (21 de ani) impresionează la primul său sezon în Liga 1. Mijlocașul Rapidului ar putea pleca din Giulești cât de curând. Florin Manea a anunțat că mai multe cluburi din Serie A sunt interesate de Sefer.
11.01.2022 | 10:48
Rapid aproape sa dea lovitura in mercato Un fotbalist e dorit de patru echipe din Serie A E o situatie avansata
Rapid, aproape să dea lovitura în mercato. Un fotbalist e dorit de patru echipe din Serie A: „E o situație avansată”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer nu a marcat niciun gol de la revenirea Rapidului în Liga 1, dar a fost constant un jucător periculos pentru portarii adverși, principala sa calitate fiind șutul puternic cu piciorul stâng.

Chiar dacă nu a spart încă gheața, gălățeanul în vârstă de 21 de ani a reușit să ofere totuși două pase de gol în cele 17 meciuri pe care le-a jucat în tricoul alb-vișiniu în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Cotat de transfermarkt.com la 450 de mii de euro, Antonio Sefer mai are contract cu echipa lui Mihai Iosif până în vara lui 2023, dar s-ar putea despărți mai devreme de Rapid.

Antonio Sefer este dorit în campionatul Italiei

Florin Manea, impresarul lui Sefer, a anunțat că Antonio Sefer este în vizorul mai multor echipe din Serie A, iar fotbalistul ar putea ajunge în prima ligă din Italia la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Între 500 de mii și 1 milion de euro ar putea să primească Rapid în schimbul fostului junior de la Oțelul Galați.

„Există un interes mare pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae (n.r-președintele Rapidului). I-am comunicat că există acest interes.

ADVERTISEMENT

E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis ‘Florine, încearcă să obții cât mai mult posibil’. Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare.

Cred că suma ar fi cuprinsă între 500.000 de euro și 1 milion. E greu… El intră în ultimul an de contrat, românii nu au o faimă foarte bună. Dar cam acela e prețul.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Rapid ar vrea mai mult. Acum să vedem cât obținem. Transferul s-ar face la vară. Sunt 4 echipe din Serie A interesate. Vor veni să-l vadă live.

Sefer ar putea face față acolo, dacă se pregătește cum i-am zis. Am mare încredere în talentul lui. La Rapid joacă în bandă, într-o poziție care nu-l avantajează. În centru ar fi mai bun”, a declarat Florin Manea, conform gsp.ro.

Antonio Sefer joacă la Rapid începând cu februarie 2019. El a ajuns în Giulești liber de contract după doi ani petrecuți la juniorii olandezilor de la Groningen. În acest campionat, Sefer a fost protagonistul unui moment incendiar în derby-ul cu FCSB, câștigat de alb-vișinii cu scorul de 1-0, mijlocașul fiind eliminat după un conflict cu Sorin Șerban.

ADVERTISEMENT