Sport

Rapid a scăpat de interdicția la transferuri, dar are din nou probleme. Câți bani au de recuperat doi foști jucători care au câștigat procesul cu giuleștenii

Rapid are din nou probleme cu foștii jucători. Tibi Bălan și Alexandru Păcurar au câștigat la recurs și clubul este chemat în judecată pentru plata restanțelor.
31.03.2023 | 20:44
Rapid a scapat de interdictia la transferuri dar are din nou probleme Cati bani au de recuperat doi fosti jucatori care au castigat procesul cu giulestenii
Tibi Bălan, alături de colegii de la Rapid, al finalul unui meci cu Poli Timişoara. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-03-2023
18:04

Rapid, sumă uriașă către cei 2 jucători

Din informațiile FANATIK, Rapid trebuie să le achite lui Tiberiu Bălan și Alexandru Păcurar aproximativ 100.000 de euro de fiecare! 

În urma deciziei de la comisii, cazul se va reîntoarce la Federația Română de Fotbal și va fi reducat la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. 

31-03-2023
17:53

Rapid a scăpat de interdicția la transferuri!

Există totuși o veste bună pentru suporterii Rapidului, după ce „alb-vișiniii” au scăpat de interdicția la transferuri, conform gsp.ro. Dan Șucu și Victor Angelescu ar fi achitat datoria de 95.000 de euro către Nemanja Milisavljevic.

Astfel, giuleștenii pot aduce în acest moment jucători liberi de contract, iar din vară vor putea să continue campania de achiziții fără probleme, dacă între timp nu vor apărea și alți foști jucători care să reclame clubul la FIFA. 

Rapid București a renăscut și este din nou o echipă în topul fotbalului românesc, doar că fantomele trecutului continuă să bântuie și noul Giulești. Astfel, noii patroni au fost nevoiți să plătească sume importante unor jucători care au evoluat în urmă cu 10-15 ani în Giulești.

Rapid are din nou probleme! Doi foști jucători ai giuleștenilor au câștigat procesul și își cer banii

Ultimii doi intrați pe lista jucătorilor care își cer drepturile de la Rapid sunt Alexandru Păcurar și Tibi Bălan. Cei doi fotbaliști au evoluat în sezonul 2013-2014 la Rapid, însă nu au văzut niciun leu.

ADVERTISEMENT

Păcurar și Bălan au reclamat clubul la Comisii, au avut câștig de cauză la Recurs și speră să își primească drepturile salariale după un deceniu. Cazul va ajunge în instanță, iar Rapid ar putea fi din nou bună de plată:

“PĂCURAR ALEXANDRU vs. FC RAPID 1923 SA. Pretenții financiare – Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 155/02.11.2023. Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive a FC Rapid 1923 SA. Trimite cauza spre rejudecare către CNSL a FRF. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 30.03.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF.

ADVERTISEMENT

BĂLAN TIBERIU vs. FC RAPID 1923 SA. Pretenții financiare –Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 156/02.11.2023. Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive a FC Rapid 1923 SA. Trimite cauza spre rejudecare către CNSL a FRF. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 30.03.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia Comisiei de Recurs.

Rapid a plătit sume uriaşe pentru foştii jucători! Paulista a încasat 800.000 de euro

Rapid a plătit sume uriaşe în acest sezon către foştii jucători. Cel mai mult a încasat Daniel Paulista, care a jucat patru meciuri în Giuleşti, în anul 2008, şi a încasat nu mai puţin de 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Julio Cesar a primit şi el 600.000 de euro, iar FIFA a dictat o interdicţie de transferuri pentru Rapid pentru o datorie de 100.000 de euro, pe care nu au achitat-o jucătorului sârb, Nemanja Milisavljevic.

Angelescu: “Jucătorii români n-au nicio șansă să câștige un proces cu noi”

La FANATIK SUPERLIGA, Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii Rapidului, a declarat că jucătorii români nu au nicio şansă de izbândă în procesele cu clubul:

ADVERTISEMENT

„Jucătorii români n-au nicio șansă să câștige un proces cu noi. Nu există nicio problemă! Alți jucători români au pierdut procesul cu noi. Legal, noi nu avem de dat niciun ban.

Doar din cauza regulamentelor FIFA, UEFA, există o problemă cu jucătorii străini. Nu ne interesează ce spun acești doi jucători, pentru că șansele lor sunt zero. Legal, nu avem nicio problemă”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA în ianuarie.

ADVERTISEMENT