Fotbal intern

Rapid are SPONSOR nou! E un fost INTERNAŢIONAL!

Pe lîngă Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, în Giuleşti şi-a mai făcut apariţia un sponsor, chiar în persoana tehnicianului Viorel Moldovan! De la venirea sa la Rapid, antrenorul a...
01.12.2013 | 11:40
Rapid are SPONSOR nou E un fost INTERNATIONAL

Pe lîngă Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, în Giuleşti şi-a mai făcut apariţia un sponsor, chiar în persoana tehnicianului Viorel Moldovan! De la venirea sa la Rapid, antrenorul a contribuit din propriul buzunar sau prin relaţiile sale de prietenie cu peste 40.000 de euro, bani distribuiţi jucătorilor pentru rezultatele obţinute.

Situaţia dificilă financiară din Giuleşti şi instabilitatea în privinţa viitorului au şi o parte bună, unitatea creată în jurul lui Viorel Moldovan şi a staff-ului său fiind secretul succesului cu care Rapid a terminat pe primul loc în eşalonul secund. Elevii fostului internaţional au dezvăluit pentru FANATIK motivele pentru care “Moldo” este apreciat în vestiar. “Are discuţii individuale cu fiecare, titularizările sînt făcute în funcţie de randamentul jucătorilor, dar în acelaşi timp încearcă să ofere fiecăruia posibilitatea să joace pe ce post crede că dă cel mai bun randament. Pe lîngă asta, a adus de nenumărate ori bani de acasă. Ultima oară, după meciul cu ACS Berceni, ne-a oferit 10.000 de euro la toată echipa. Sîntem conştienţi de sacrificiile pe care le face şi încercăm să avem rezultatele aşteptate”, au punctat mai mulţi fotbalişti giuleşteni.

Obiceiul continuă. Încă 10.000 de euro pentru echipă!

Înainte de victoria cu ACS Berceni, care a dus Rapidul pe primul loc în eşalonul secund, Moldovan le-a  promis elevilor săi că vor mai fi răsplătiţi financiar cu aceeaşi sumă dacă finalul turului de campionat îl vor termina în fruntea seriei. “Să vedem dacă mai vin cei 10.000 de euro promişi pentru că sîntem lideri. Nu ştim de unde aduce bani, dacă sînt prieteni de-ai lui sau din casă, dar gestul său e foarte important pentru noi. Se chinuie continuu să facă rost de bani, cred că a adus 50.000 de euro la echipă prin diverşi prieteni şi din buzunarul său”, au continuat sursele din cadrul clubului.

Nu şi-a recuperat banii de la Zamfir!

Instalarea lui Viorel Moldovan pe banca tehnică a giuleştenilor a coincis pentru jucători cu primele încasări din acest sezon, prima primă venind după două etape. Atunci, tehnicianul a dat jucătorilor zece mii de euro din propriul buzunar, urmînd ca suma să fie restituită de către acţionari în cel mai scurt timp. “Trebuia să-şi respecte promisiunea faţă de jucători şi a rămas ca banii să-i restituim după ce FRF-ul ne trimite banii ca urmare a participării în Cupa României”, anunţau public acţionarii giuleşteni. Însă la două luni distanţă, antrenorul din Grant nu şi-a recuperat banii. “Vio înţelege că situaţia este critică, tocmai de asta face aceste sacrificii, însă tot speră ca situaţia să se remedieze pentru că nu se poate continua aşa. Cheia rezolvării situaţiei constă în aprobarea planului de reorganizare. Dacă va fi aprobat, vor veni sponsori puternici şi, mai mult ca sigur, alt finanţator”, au dezvăluit apropiaţi ai lui Moldovan.

 

Tags: