Carousel hot news

Deja vu Copos! Moraru bagă echipa în grevă! “Vrem bani!”

Transferul lui Alexandru Ioniţă a iscat un scandal imens între Rapid şi Astra. Motivul a fost refuzul conducătorilor clubului giurgiuvean de a plăti ultima rată din transfer, situaţie în care...
01.09.2014 | 00:11
Deja vu Copos! Moraru bagă echipa în grevă!
Ciprian Selagea,Daniel Pancu si Andrei Tinc se bucura la finalul jocului

Transferul lui Alexandru Ioniţă a iscat un scandal imens între Rapid şi Astra. Motivul a fost refuzul conducătorilor clubului giurgiuvean de a plăti ultima rată din transfer, situaţie în care Rapid s-a adresat comisiilor abilitate. Acestea au decis că Astra trebuie să plătească datoria de 150.000 de euro pînă pe 3 septembrie, în caz contrar clubul lui Ioan Niculae urmînd a fi depunctat. În cele din urmă, Rapid a executat silit Astra, iar în conturile clubului a intrat ultima rată de pe Ioniţă.

Banii au fost blocaţi

Vestea a fost primită cu bucurie de Pancu şi compania, mai ales că administratorul judiciar Cristina Andronache le promisese că vor primi un salariu imediat ce banii vor ajunge la club. Surpriză, însă! În ecuaţie a intrat Dragoş Frăţilă, cel instalat în urmă cu puţin timp în funcţia de administrator special. Acesta a stopat efectuarea plăţilor şi a început tratativele cu jucătorii lui Ionel Ganea.

Jucătorii sînt pregătiţi de grevă

Frăţilă le-a transmis fotbaliştilor că, pentru moment, nu le poate plăti salariul promis de Andronache deoarece prioritar pentru club este stingerea unor datorii mai vechi şi din cauza cărora Rapid riscă falimentul. În schimb, administratorul special le-a transmis jucătorilor că vor primi salariul pe luna iulie doar dacă acceptă să semneze un act prin care sînt de acord să renunţe la jumătate din datoriile din urmă. Aşa cum era de aşteptat, fotbaliştii nu au fost de acord, însă negocierile continuă. Dacă nu se va ajunge la un numitor comun, rapidiştii sînt decişi să între în grevă în cel mult două săptămîni.

“Moraru să vină cu banii!”

La începutul săptămînii, Ionel Ganea a explodat la adresa lui Valerii Moraru, pe care l-a acuzat că nu este un patron în sensul adevărat al cuvîntului (vezi detalii). Reacţia tehnicianului giuleştean a venit ca urmare a faptului că jucătorii nu au primit salariul promis, asta deşi banii pe Ioniţă intraseră în conturile clubului. „Rapid are nevoie de un acţionar care să vină cu bani. Avem nevoie de cineva cu bani la Rapid! Domnul Moraru ar face bine să aducă bani pentru a asigura liniştea jucătorilor. Deocamdată, dînsul nu a venit cu nimic concret!”, a spus Ganea pentru FANATIK.RO.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri