ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Aduceţi, bă, biletele la case! Cine are NET să le cumpere?”

În decurs de numai o săptămînă, Rapid a disputat două partide cu Steaua pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, în optimile Cupei Ligii şi campionat. Pentru prima dată în istoria...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.08.2014 | 13:35

În decurs de numai o săptămînă, Rapid a disputat două partide cu Steaua pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, în optimile Cupei Ligii şi campionat. Pentru prima dată în istoria clubului, oficialii din Grant au decis să scoată la vînzare biletele în sistem online, pentru a se evita fraudele care s-au petrecut în ultimii ani şi care au privat Rapidul de sume importante de bani. Numai cîteva sute de tichete au fost puse în vînzare şi la casele din Giuleşti, situaţie care a stîrnit numeroase nemulţumiri.

ADVERTISEMENT

Profit de 70.000 de lei

Din motive de securitate, Rapidului i-a fost permis să vîndă bilete doar la cele două tribune ale Stadionului Giuleşti. La ambele partide au fost puse în vînzare 6.000 de tichete, însă, surprinzător, nu s-au epuizat. Chiar şi aşa, în contul clubului din Grant au intrat peste 100.000 de lei, iar profitul, după ce au fost plătite utilităţile şi chiria, a fost de 70.000 de lei. Lucru de neconceput în sezoanele trecute. Moment în care s-a declanşat scandalul între oamenii obişnuiţi ai tribunei oficiale şi Cristina Andronache, administratorul judiciar.

Bătrînii, scoşi la înaintare

Andronache a fost criticată vehement, nemulţumiţii reproşîndu-i acesteia modalitatea aleasă privind distribuirea biletelor. “Ce aţi făcut dumneavoastră este o mare tîmpenie! Cum să puneţi biletele în sistem online? Oamenii bătrîni habar nu au să folosească internetul. Aduceţi biletele la case începînd cu partida viitoare!”, au sunat reproşurile pe care administratorul judiciar a trebuit să le îndure. Cristina Andronache a preferat să nu le răspundă.

“Fierţi” că şi-au plătit biletul

Motivul supărării unora dintre este simplu. Aceştia sînt nemulţumiţi că au fost nevoiţi să plătească bilet pentru a viziona pe viu partida, lucru care nu se întîmpla în sezonul trecut. De altfel, oficialii clubului erau de-a dreptul şocaţi în partidele precedente cînd vedeau încasările de la partide. În tribune se aflau aproximativ 5.000 de spectatori, însă plătitori erau aproximativ 1.000, semn că manevrele erau la ordinea zilei în Giuleşti.

ADVERTISEMENT

70.000…de lei a fost profitul pe care Rapid l-a obţinut în urma partidelor cu Steaua, din Cupa Ligii şi campionat

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!