Sport

Rapid – FC Botoşani 1-1. Giuleștenii iernează în afara play-off-ului dacă Farul învinge Dinamo. Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre partida Rapid - Botoşani, care are loc sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 21-a a Ligii 1, ultima rundă care se mai joacă în acest an
18.12.2021 | 22:20
Rapid  FC Botosani 11 Giulestenii ierneaza in afara playoffului daca Farul invinge Dinamo Video
Rapid - Botoşani Live video ora 20:30. Oaspete incomod pentru giuleşteni. În tue, Rapid a învins cu 2-0 în Moldova. Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
18-12-2021
17:03

Rapid - FC Botoșani 1-1 (Marzouk 34 / Tîrcoveanu 52)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului.

FINAL: Rapid – FC Botoșani 1-1

Min. 81: Fili și portarul Pap acuză probleme medicale, în condițiile în care FC Botoșani nu mai are schimbări la dispoziție

Min. 76: Adrian Matei trimite în teren doi jucători de 19 ani și unul de 20: Florică, Despa și Stănici 

Min. 70: Fili șutează din alergare la colțul scurt, dar Moldovan respinge în corner

Min. 56: Dawa trimite cu capul de la 6 metri, după un corner, dar Moldovan scoate de pe linia porții

Min. 52: GOOOL FC Botoșani! Tîrcoveanu egalează cu o lovitură de cap de la 7-8 metri

Min. 49: Moldovan îl blochează în colțul careului mic pe Silva 

Min. 46: A început repriza a doua

Min 45+1: Bălan trimite cu capul spre poarta oaspeților, dar Pap scoate de pe linia porții

Min. 34: GOOOL Rapid! Marzouk deschide scorul cu un șut de la aproximativ 20 de metri, exact la vinclu

Min. 26: Ongenda șutează din voleu, de la marginea careului, dar Moldovan reține fără emnoții

Min. 20: Tîrcoveanu șutează de la marginea careului, dar Moldovan scoate mingea de lângă bară

Min. 19: Roman șutează peste poartă de la 11 metri, după ce întoarce un fundaș rapidist și îl „culcă” pe Moldovan

Min. 13: Roman șutează în diagonală de la aproximativ 17 metri, dar Moldovan respinge

Min. 9: Rapid începe în forță, având șase cornere, ultimul venind după un „călcâi” al lui Stahl, scos de Pap

Min. 7: Sefer șutează plasat de la marginea careului, dar Pap scoate de lângă bară.

Min. 1: A început meciul.

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Dandea, Albu, Goge – Sefer, Pănoiu, Crepulja, Stahl – Marzouk, Bălan. Rezerve: Drăghia – Ilie, Popescu, Florică, Ignat, Despa, Demci, Dumitrescu, Stănici. Antrenor: Adrian Matei.

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Racovițan, Țigănașu – Edjouma, Papa – Tîrcoveanu, Ongenda, Silva – Roman. Rezerve: Contra – Seroni, Dragu, Florescu, Croitoru, Kage, Fili, Santos, Lupeta. Antrenor: Mihai Ciobanu.

Meciul Rapid – Botoşani are loc sâmbătă, 18 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 21-a din Liga 1. Ambele echipe au avut evoluţii meritorii, situându-se pe locuri de play-off: giuletenii pe 6, cu 31 de puncte, moldovenii pe 4, cu 33 de puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Botoşani

Confruntarea Rapid – Botoşani se dispută sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din capitală. Fiind şi ultima apariţie a giuleştenilor în 2021 este de aşteptat ca în tribune să se afle destui suporteri ai alb-vişiniilor, care să asigure o atmosferă propice pentru o evoluţie bună a favoriţilor.

ADVERTISEMENT

De intrat pe stadion o vor putea face doar spectatorii care vor prezenta certificatul COVID, cuprinzând fie schema de vaccinare completă, fie o dovadă care să ateste trecerea prin boală pe parcursul ultimelor şase luni a deţinătorului documentului sanitar.

Cine transmite la TV partida Rapid – Botoşani

Partida Rapid – Botoşani se joacă sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a 21-a din Liga 1 şi este transmisă în direct la posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Cine doreşte, poate să acceseze site-ul FANATIK.RO, pentru a o viziona în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La ora jocului nu vor fi mai mult de 3 grade. Acest joc deosebit de important din zona play-off a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri cu Sebastian Colţescu la centru.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – Botoşani

Numai în pielea antrenorului giuleştean Mihai Iosif să nu te afli la un meci cu un adversar atât de dificil cum e echipa botoşăneană. Pentru că, aşa cum a şi spus la conferinţa de presă, îi lipseşte cam 50 la sută din formula de start normală. Cele mai mari probleme le are în apărare, iar atacanţii lui Croitoru sunt rapizi şi tehnici.

ADVERTISEMENT

Rapid va avea la acest joc un singur apărător din cvartetul de bază, fundaşul dreapta Bellu-Iordache. Dragoş Grigore e accidentat iar Săpunaru şi Junior Morais sunt suspendaţi după finalul dezastruos din derbyul cui FCSB, când tocmai primul, căpitanul echipei, a greşit grav şi şi-a îngropat echipa, pentru că scorul era 1-1.

Ongenda ar putea juca ultimul meci la Botoşani

Antrenorul Mihai Iosif a fost foarte dezamăgit la finalul jocului cu FCSB, recunoscând că greşeala de necrezut făcută tocmai de cel mai experimentat om din echipă, căpitanul ei, Cristi Săpunaru, care a comis un penalty stupid l-a surprins cum se spune în box cu garda jos, pentru că nu se aştepta la aşa ceva şi credea că meciul se va încheia la egalitate.

ADVERTISEMENT

Acum are în faţă un adversar foarte bine organizat tactic, foarte abil de a găsi culoare pe contraatac la meciurile din deplasare, dar care ar putea să beneficieze de serviciile fantezistului mijlocaş francez Ongenda, pe adresa căruia a venit o propunere avantajoasă din Arabia Saudită şi nu ar fi exclus ca el să plece în această iarnă.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – Botoşani

Serioasele probleme de lot ale Rapidului, în special în compartimentul defensiv, i-au determinat şi pe bookmakeri să acorde prima şansă formaţiei botoşănene, care a primit cota 2,30 la victorie în timp ce giuleştenii au 3,50 pentru a-şi apropia cele trei puncte în acest meci. Un gol marcat de Rapid are cotă 1,45.

Rapid a reuşit în tur un rezultat senzaţional la capăt de ţară, învingând pe Botoşani cu 2-0, o realizare sută la sută marocană, pentru că golurile au venit în ultimele minute ale partidei de la Marzouk şi Alami, ultimul fiind indisponibil pentru partida de acum de pe Arena Naţională.

 

ADVERTISEMENT