Sport

Rapid – Botoşani 3-0. Giuleștenii au făcut spectacol la primul meci oficial pe noul Giulești. Video

FANATIK prezintă informaţii despre meciul Rapid - Botoşani, care se joacă sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 3-a din play-out în Casa Pariurilor Liga 1, pe noul stadion din Giuleşti.
02.04.2022 | 19:03
Rapid  Botosani 30 Giulestenii au facut spectacol la primul meci oficial pe noul Giulesti Video
Alb-vișiniii au făcut spectacol la primul meci oficial pe noul Giulești. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-04-2022
16:03

Rapid - FC Botoșani 3-0 (Vojtus 10, Sefer 61, Albu 79 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Rapid o învinge fără emoții pe FC Botoșani, scor 3-0, la primul meci oficial găzduit de noua arenă din Giulești și se instalează pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, consolidându-și statutul de candidată certă la câștigarea acestei faze a competiției.

 

Golurile echipei antrenate de Adrian Mutu au fost marcate de Vojtus (10), Sefer (61), cu o execuție superbă, din lovitură liberă, respectiv Albu (79), din penalty.

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 82: Schimbare la Rapid. Dandea intră în locul lui Ioniță.

Min. 79: Goool Rapid! Albu transformă fără emoții lovitura de la 11 metri și majorează avantajul giuleștenilor.

Min. 78: Penalty pentru Rapid. Centralul Adrian Cojocaru indică punctul cu var după un fault comis de Dican asupra lui Ioniță.

Min. 74: Adrian Mutu schimbă din nou. Sefer îi lasă locul în teren lui Pănoiu.

Min. 68: Schimbare la Rapid. Carnat intră în locul lui Ilie.

Min. 61: Goool Rapid! Sefer îl învinge pe Pap cu o execuție fabuloasă, din lovitură liberă și își trece în cont primul său gol în Liga 1.

Min. 54: Jaja șutează periculos din afara careului, dar Moldovan se întinde și reușește să respingă de la rădăcina barei.

Min. 48: Ocazie pentru FC Botoșani. Mailat centrează în fața porții pentru Papa, dar acesta ratează întâlnirea cu balonul.

Min. 46: Schimbare la Rapid. Bălan intră în locul lui Vojtus. Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Giulești.

Min. 37: Vojtus îl vede pe Pap avansat și încearcă un lob, însă trimite puțin peste buturile formației oaspete.

Min. 36: Rareș Ilie șutează din nou de la distanță, dar nici de această dată nu reușește să prindă cadrul porții.

Min. 32: Mingea centrată din corner de Sefer este respinsă până la Vojtus, care își încearcă norocul cu un șut de la distanță, dar trimite în plasa laterală.

Min. 29: Rareș Ilie trage de la distanță, însă mingea trece peste poarta apărată de Pap.

Min. 22: Se reia forsingul giuleștenilor. Kait șutează năprasnic de la marginea careului mic, dar Braun se interpune pe direcția mingii și trimite cu capul în corner.

Min. 14: Ocazie FC Botoșani. Mailat îl servește perfect în careu pe Papa, dar șutul acestuia este respins de Moldovan.

Min. 10: Goool Rapid! Ioniță păcălește doi adversari, pătrunde în careu, lateral dreapta, apoi mingea este prelungită de Ilie până la Vojtus, care deschide scorul cu o execuție sigură, din fața porții.

Min. 3: Prima ocazie le aparține giuleștenilor. Ioniță șutează periculos de la marginea careului, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 1: Începe meciul.

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Kait – Sefer, Ioniță, Ilie – Vojtus. Rezerve: Drăghia, Goge, Dandea, Carnat, Pănoiu, Alami, Stahl, Bălan, Marzouk. Antrenor: Adrian Mutu.

FC Botoșani: Pap – Țigănașu, Dawa, Haruț, Braun – Papa, Dican – Jaja, Tîrcoveanu, Mailat – Roman II. Rezerve: Contra, Șeroni, Dragu, Florescu, Croitoru, Petkovski, Mateus, M. Roman, Tisdell. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul Rapid – Botoşani are loc sâmbătă, 2 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este, într-un fel, confruntarea dintre echipele care par a emite cele mai îndreptăţite pretenţii la câştigarea play-out-ului şi la dreptul de a se bate apoi cu locul 4 din play-off pentru calificarea în turul 1 preliminar al Conference League.

Unde se joacă meciul Rapid – Botoşani

Întâlnirea Rapid – Botoşani se dispută sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20:30, pe noul stadion din Giuleşti, în etapa a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este primul meci oficial în noua casă a Rapidului, ceea ce este clar că va face neîncăpătoare tribunele cochetei arene din Giulești.

ADVERTISEMENT

Va fi mare sărbătoare în Giuleşti, promisă de fanii Rapidului, care pregătesc o coregrafie deosebită iar faptul că în tribune pot lua loc spectatorii fără a prezenta la intrare certificatul de vaccinare sau test negativ PCR sau antigen oferă tuturor susţinătorilor alb-vişiniilor posibilitatea de a se afla la meci. Rapid are mari proiecte pentru viitor.

Cine transmite la TV partida Rapid – Botoşani

Partida Rapid – Botoşani se joacă sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din Giuleşti, în etapa a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o vreme călduroasă pentru această perioadă a anului, cu o temperatură care ajunge la 20 de grade, dar cu momente de înnorare acentuată şi şanse mari de ploaie. La ora meciului vor fi 13 grade şi cer acoperit, şanse 40 la sută de precipitaţii. Partida va fi condusă de arbitrul gălăţean Adrian Cojocaru.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – Botoşani

Faţă de precedentele partide Adrian Mutu se poate declara mulţumit cu starea medicală a lotului rapidist. Un singur jucător continuă să rămână indisponibil, fundaşul dreapta Onea, adus în iarnă de la Politehnica Iaşi şi care reuşise să îi ia locul în echipă pe banda dreaptă lui Claudiu Bellu-Iordache.

ADVERTISEMENT

Botoşani nu are probleme importante de lot, dar este evident că vânzările unor jucători cheie precum Racoviţan în apărare, Ongenda şi Edjouma la mijloc, au slăbit considerabil forţa echipei, ducând în mod dramatic în ultimul meci din sezonul regulat la pierderea locului de play-off, cu acel eşec pe teren propriu în faţa Argeşului.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Botoşani

Pentru casele de pariuri a fost destul de greu să stabilească la acest meci extrem de echilibrat cotele. În cele din urmă giuleştenii au fost creditaţi cu 2,60 la victorie faţă de 3,20 cât au primit moldovenii. Cota la şansă dublă 1X este de 1,45, iar un gol marcat de Rapid are cotă 1,30. Nu sunt aşteptate goluri multe, cota pentru over 1,5 ajungând la 1,45.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat s-au jucat două meciuri. Rapid a intrat pe teren ca un express la Botoşani şi a lichidat meciul cu scorul de 2-0. În retur, la Bucureşti, a fost 1-1, goluri Marzouk respectiv Târcoveanu. La acest moment Botoşani e prima în play-out, cu 29 de puncte, iar Rapid are 26 de puncte.

ADVERTISEMENT